2777
2789
عنوان

تعین جنسیت آی وی اف

13443 بازدید | 23 پست

سلام خانما کسی تا به حال تعیین جنسیت انجام داد به روش آی وی اف؟؟. من دوتا دختر دارم میخوام انجام بدم ولی خیلی از عوارض میترسم. تورو خدا راهنمایی کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگن سرطان تخمدان میاره و ممکنه بچه مشکل پیدا کنه چون سلول دستکاری میشه البته احتمال کمه

نه عزیزم اینطور نیست و هزاران نفر دارن انجام میدن ..اینا هیچکدوم علمی و معتبر نیست الکی به خودت نگرانی نده

دخترخاله من با همین IVF باردار شد .. پسر میخواستن و خدا رو شکر سالم و باهوشم هست بچه شون .. اگر خواستی بگو اطلاعات دکتر و مرکزشو رو بهت بدم 

متشکرم آره بفرستید ممنون میشم

ببین اونا رفتن مرکز مام، اونجا مشاوره ژنتیک شدن و همونجا هم آزمایش دادن.. آدرس سایتشون برای مشاوره تعیین جنسیت و آزمایش PGD اینه https://momgene.ir/  اینستا هم دارن.. هم میتونی از سایتشون ، هم اینستاشون بهشون پیام بدی بپرسی دقیق.. 

pgdداری انجام میدی؟ میگن خیلی سخته، تا الان انتقال انجام دادی؟ 

نه عزیزم .. یه دوره داروهای هورمونی باید بخوری.. بعد میری سونو میشی و با بیهوشی سبک، تخمک کِشی میکنن. از همسرتون هم نمونه اسپرم میگیرن و تعیین جنسیت میکنن.. تعیین جنسیت و اینا رو که انجام دادن، چند روز بعدش بهت میگن که بری برای انتقال. اونم درد اینا نداره اصن عمل و اینا نیست که فکر کنی سخته. 

پس نیازی به آمپول زدن روی شکم  وبازو نداره؟

چرا. یه سری داروی تزریقی قبل از تخمک کشی داره که بستگی داره دکترت چندتا برات تجویز کنه . همه که مثل هم نیستن... اگه تخمدان پلی کیستیک اینا نداشته باشی هم اذیت نمیکنه .. سخت نیست کلا