2777
2789

عزیزم به خیلی چیزا بستگی داره 

اسلیو : مناسب برای افراد حجیم خوار ، تاثیر کمتر بر روی کاهش وزن داره ، هزینه عمل پایین تر ، مدت زمان بستری کمتر (1 شب) ، احتمال اختلال ویتامینی بعد از عمل کمتر ، زمان عمل جراحی و بیهوشی کمتر ، میزان جذب مواد غذایی بیشتر و دستگاه گوارش دستکاری نمیشه

بای پس : مناسب برای افراد ریزه خوار ، کاهش وزن بیشتر نسبت به اسلیو ، هزینه بیشتر نسبت به اسلیو ، مدت زمان بستری بیشتر (2 شب) ، احتمال به وجود اومدن اختلالات ویتامینی گذرا ، مواد غذایی بیشتر دفع میگردد ، تغییراتی در دستگاه گوارش ایجاد میشود
اگر تهران هستین من دکتر مهدی هاشم آقایی رو بهتون معرفی میکنم کارشون فوق العادس خودشون راهنماییتون میکنن که کدوم عمل براتون مناسب تر
ایشون طرف قرار داد با همه بیمه ها هستن که توی هزینه بسیار کمکتون میکنه
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم
۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰۳

خدایا دوست دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انگار اسلیو بهتره

بچه ات خیلی کوچیکه باید از شیر بگیریش

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

بای پس فکر کنم دوره نقاهت نداره. خاله ام و دختر خاله ام انحام دادم خیلی خیلییییییی لاغر شدن . 

انقدر بد لاغر نیشن وه باز بکی یکی دادن عمل زیبایی میکنن . بوتاس و تزریق ژل و...

بای پس انگار باید تا آخر عمر ویتامین مصرف کنی

میگن کلا باعث بیحالی میشه

منم قصدشو دارم ولی خب نظرات بیشتر منفیه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
بای پس انگار باید تا آخر عمر ویتامین مصرف کنی میگن کلا باعث بیحالی میشه منم قصدشو دارم ولی خب نظرا ...

بابا یدونه پیتزا ام میخوای سفارش بدی ۱۰۰ تا نظر منفی هست ۱۰۰ تا مثبت اصلا نمیشه بگی کاملا نظرات درسته