از الان نپز سوپ تازه خوشمزه ميشه
به ازاي هر نفر يك قاشق غذاخوري سر پر جو بذار چند قاشق هم در نهايت اضافه بذار كم نياد
جو رو با مرغ ها بذار بپزن توش فلفل دلمه اي و يه پياز درسته هم بنداز
مرغها كه پخت درشون بيار ريش ريش كن بريز تو سوپت دوباره
هويج خرد شده و سيب زميني خرد شده رو اضافه كن
تو يه تايه كوچيك يه پياز رو با دنده ريز رنده كن و تو روغن سرخ كن يه مقدار كم زرد چوبه وفلفل سياه به دلخواه بزن بعد رب بزن و رب رو تفت بده بريز تو سوپت
بعدش زرشك هاي شسته شده رو اضافه
اخر سر هم ابليمو يا ابغوره اضافه كن و يكم بجوشه
بعد جعفري خرد شده و خاموش كن
اگر نخود فرنگي هم ميزني همزمان با هويج ها اضافه كن