2777
2789

فرداشب تعدا بالا مهمون‌دارم‌الان سوپم‌ و‌میخوام‌بذارم  جو‌درست خریدم‌ک‌حسابی لعاب بده حالا طرز تهیه خوب بلدین بگید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جو رو خیس کن امشب 

سینه مرغ با پیاز و ادویه بپز. بعد جو رو ت اب همون مرغ بریز تا بپز. وقتی قشنگ جو ترم شد و دونه ش باز شد هویج رنده شده یا نگینی بریز. قارچ هم خرد کن مرغ های ریش ریش شده رو اصافه کن نمک و فلفل و ابلیمو 

اخر سر هم سبزی سوپ بزن ترکیب گشتیز و حعفری

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

از الان نپز سوپ تازه خوشمزه ميشه

به ازاي هر نفر يك قاشق غذاخوري سر پر جو بذار چند قاشق هم در نهايت اضافه بذار كم نياد

جو رو با مرغ ها بذار بپزن توش فلفل دلمه اي و يه پياز درسته هم بنداز

مرغها كه پخت درشون بيار ريش ريش كن بريز تو سوپت دوباره

هويج خرد شده و سيب زميني خرد شده رو اضافه كن

تو يه تايه كوچيك يه پياز رو با دنده ريز رنده كن و تو روغن سرخ كن يه مقدار كم زرد چوبه وفلفل سياه به دلخواه بزن بعد رب بزن و رب رو تفت بده بريز تو سوپت

بعدش زرشك هاي شسته شده   رو اضافه 

اخر سر هم ابليمو يا ابغوره اضافه كن و يكم بجوشه 

بعد جعفري خرد شده و خاموش كن

اگر نخود فرنگي هم ميزني همزمان با هويج ها اضافه كن

از امشب که جو نم بزار ..اگه لپه هم میریزی لپه هم نم کن ..  من پیازمو رنده میکنم و سرخ میکنم و ادویه اضافه میکنم اگه رب هم میزنی یه کوچولو رب هم اضافه کن سرخ بشه بعدم جو و لپه نم شده رو  و گوشت  سینه مرغ و هویج رو همراه اب اضافه کن بزاره چند ساعت بجوشه وسط کار گوشت رو دار و سرد شد با دستت خوب ریش ریش و له کن (با دست خیلی خوب میشا)  و اضافه کن .. اخر سرم دو دقیقه مونده به اخر پخت ابلیمو و نمک و جعفری خرد شده اضافه کن .

🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت 
از الان نپز سوپ تازه خوشمزه ميشه به ازاي هر نفر يك قاشق غذاخوري سر پر جو بذار چند قاشق هم در نهايت ...

يدونه هم گالينا بلانكا هم بزني خوشمزه تر ميشه برا مهموني

نمك هم يادت نره و پياز درسته رو در بيار 

از الان نپز سوپ تازه خوشمزه ميشه به ازاي هر نفر يك قاشق غذاخوري سر پر جو بذار چند قاشق هم در نهايت ...

فردا کلی مهمون دارم تعداد مهمونامم زیاد باید درست کنم چون فردا گازم پره این جا نمیگیره دیگ

مرغ و‌گوشت فرق نداره

اول سینه مرغ رو بذار با نمک و فلفل و زردچوبه وبرگ بو و پیاز بذار بپزه.

جو را از امشب بذار تو آب گرم تا خیس بخوره.

فردا جو و یکم هویج رنده شده رو بذار با شعله ملایم تا بپزه بعد عصاره مرغ رو بهش اضافه کن و مرغ ریشه شده را. رب هم تفت بده و اضافه کن تا پخته بشه و مزه خامی نده.

وقتی حسابی پخته شد و لعاب انداخت روغن اضافه کن و یکم جعفری ساطوری شده.

میتونی از همین امشب جو و عصاره مرغ رو بذاری با شعله خیییییلی کم تا صبح حسابی پخته و شکفته شده فقط حین پخت هی نرو هم بزن چون ته میگیره، بذار با شعله ملایم خودش پخته میشه

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته

من همیشه جو رو از صبح میزارم رو گاز خیلی هم اب میریزمیکمم بهش جو پرک میریزم چون خیلی لعاب دارش میکنه هویجمم نگینی ریز توش خورد میکنم. بعد اینطرف مرغ رو با پیاز سیر خورد شده و زردچوبه میزارم بپزه.بعد پیاز داغ میکنم طلایی که شد زردچوبه میریزم رب هم اضافه میکنم یکم تفت میدم بهش ابجوش یکم اضافه میکنم میریزم تو جو. بعد که سیننه مرغ پخت ریش ریش میکنم داخل سوپ من اب مرغ رو اضافه نمیکنم خوشم نمیاد درشو نیمه باز بزار بعد هم نیم ساعت اخر سبزی سوپ اضافه کن. 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
فردا کلی مهمون دارم تعداد مهمونامم زیاد باید درست کنم چون فردا گازم پره این جا نمیگیره دیگ

پيك نيك نداري 

سوپ رو روي اون بذار بپزه

چون سوپ كهنه واقعا خوب نميشه

چون توش مرغ داره مرغ فقط روز اول خوشمزه ميشه 

خودت ميدوني ديگه مرغ برا فردا بمونه چطوري ميشه

راستي يكم هم زعفران بريز تو سوپت خوش رنگ ميشه

میتونی اصن نمک نزنی آمرلی پخت عصاره مرغ از این مالیات بلانکا اضافه کنی. آهان یادم اومد اون ادویه های هست که توی نودل مسذارن، اونا رو هم بزنی خیلی خوش طعم میشه.

دست آخرم برای تزیین یکم زرشک تفت بده و بریز روی سوپ

دوستمون گفت زعفرانم بزن ولی بنظرم نزن رنگ زردی میده ولی طعم زعفرون توی سوپ خوب نمیشه☹️

من امتحان کردم و بعنوان کسیکه روی طعم‌ها خیلی حساسم نپسندیدم