موضوع مسابقه: لباس عید کوچولوی من
سلام
رفته رفته به بهار نزدیک می شویم. در این روزها همه بویژه مادر و پدرها دوست دارند بهترین لباسها رو برای عید کوچولوهای خود تهیه کنند. حتی کوچولوهایی که هنوز به دنیا نیامده اند.
شما کاربران عزیز نی نی سایت برای عید کوچولوهای خود چه لباسی تهیه کرده اید حتی کوچولوهایی که هنوز به دنیا نیامده اند.
عکس لباسهای عید کوچولوی خود را ارسال فرمایید و هدیه بگیرید.
مهلت ارسال عکس از تاریخ 94/11/28 لغایت 94/12/15 می باشد.
کاربران عزیز می توانند تا تاریخ 94/12/20 به عکسهای موردنظر رای دهند.
کاربران عزیز عکسهای خود را از این قسمت ارسال کنید
http://photo.ninisite.com/default.aspx
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام و صبح بخیر آخیش تموم شد حدس من نوزادی شیگولی و پارمیدا 4ماه تا1سال محمد طاهای زهرا با تقلب کیارش حسنا و شمیلا یک تا سه سال فاطمه مترجم نیلوفری سه سال به بالا نفس و آنجلا
سلام خداروشکر این مسابقه ی طاقت فرسای دم عیدی هم تموم شد. مرسی از حدسای خوبتون که منم بودم من با گوشی ام سخته دونه دونه به تفکیک سن بگم . همینجوری اعلام میکنم. خخخ. فاطمه و الهه من و انجلا حسنا محمدطاها با تقلب مامانش که برنده نمیشه شیگولی و پارمیدا
سلام صبح بخیر این تاپیک به خاطر این گذاشته شده که هم قوانین گفته بشه هم اینکه اگه کسی سوالی یا مشکلی داره مطرح کنه پس جای هیچ بهونه ای برای بعضی ها باقی نمیمونه که بخوان بگن ما خبر نداشتیم
می شوم بیـدار
و می بینم کنارم نیستی
حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ...
روحت شاد مامان مهربونم