2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه‌هاشون پیش‌دبستانی رفتن🎤🎤🎤🎤

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 36 پست

من معلم پیش دبستانی خصوصی بودم علاوه بر الفبا و اعداد کلی کتاب داشتن واسه هوش و ریاضی و... تازه دفتر روزنامه، خلاقیت و شعر و کاردستی هم داشتن دفتر روزنامه بهشون مثلا حرف ب رو یاد می دادیم بچه ها از روزنامه هر جاییش که حرف ب رو نوشته بود میخواستیم توی متن پیدا کننو کلمه اش رو ببرن و روی دفتر بچسبونن. رنگامیزی که از فعالیت هتی کلاسی بچه های مهد کودکی بود تازه زبان و قرآن هم داشتن

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔
ب نظرت واجبه پیش دبستاتی؟ حروف الفبا و نوشتن و خوندن اعداد و این چیزام یاد میدن؟ نمیدونم سال بعد بذا ...

آره حتما حتما بفرست. حروف الفبا و اعداد رو فقط خوندنشو یاد میدن. علاوه بر اون کلی مهارتها رو توی جمع یاد میگیره

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظرت واجبه پیش دبستاتی؟ حروف الفبا و نوشتن و خوندن اعداد و این چیزام یاد میدن؟ نمیدونم سال بعد بذا ...

حتما بذارش اصلا شک نکن. فقط بحث اموزش نیست که دوست یابی تعامل باهم سن ها رفتار توی مدرسه و کلاس. سر کلاس نشستن مدتی دور از والدین بود اجتماعی شدن و هزارتا چیز دیگه اموزش میبینن. مگه فقط به چهارتا کتابه؟

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

جاریم که خیلی راضی بود میگفت نوشتن وشناختن حروف الفبا و نوشتن اعداد و پرش اعداد و قبل و بعد اعداد و سوره های قران و شعر و فصل ها و خیلی چیزای دیگ رو اموزش میدن

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
دختر منم پیش دبستانی...الفبا و حروف انگلیس و کاردستی و نقاشی و قرآن و شعر و غیره یاد میدن...خوبه که

آره خوبه اینجا هم همه رو داره فقط انگلیسی ندارن. ولی من فکر میکردم رنگ‌آمیزی چیز بیخودی هست که الان توجیه شدم🤣

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

من خودم مربیه پیش دبستانی مدرسه دولتی ام ...اصلا نباید اعداد کار بشه اینا باید دستورزی شون خوب بشه  و آمادگی پیدا کنم واسه سال دیگه ما هم کتابهای خودشونو آموزش میدهیم هم مشق بهشون میگیم هم کلی چیزا که فقط به این پایه مربوط میشه 

بچه های من سرمشق حروف الفبا و اعداد هم واسه خونه و هم واسه کلاس داشتن و تازه جمله سازی هم آخر سال باهاشون کار کرده بودم البته جز آموزششون نبود مدیر اینطور میخواست امتحان پایان سال هم گرفتیم

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔
من خودم مربیه پیش دبستانی مدرسه دولتی ام ...اصلا نباید اعداد کار بشه اینا باید دستورزی شون خوب بشه&n ...

گلم شما که مربی پیش دبستانی هستی ازت یه سوال دارم دخترم متولد فروردین ۹۷ هست کی باید بره پیش؟؟

بچه هاتون متولد چه سالی هستن که پیش دبستانین؟

نیمه دوم ۹۵ یا نیمه اول ۹۶