2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 68351 بازدید | 10503 پست
ممنونم عزیزم منتظرم با عشق

همیشه پر عشق باشه زندگیت  🌹😘

اونم عشق این چنینی🤲

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عدالت مثل گرما و سرما راحت به خونه ها نفوذ می‌کنه🥰🤩فضیل بن یسار از امام جعفر صادق نقل می‌کند: به خ ...

به تعداد اضافه نشد

@mamanyasnajoooooon    اینو بعدی🌹

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
بیشتر ببینید
عدم وجود بیماری🤗🫀امام جعفر صادق (ع)که ایشان فرمودند: چون‌که قائم (عج) قیام نماید، خداوند متعال از ...

@بیداررری   🌹 اینو بعدیش

بیشتر ببینید
برم عزیزم

آره عزیزم  یا مهدی ادرکنی✋️

بیشتر ببینید
تاپیک زده نشده هنوز عزیزم

بزن رو پروفشون و داخل شو گلم

بیشتر ببینید

«در زبور (حضرت داود پیغمبر) بعد از کتب آسمانى سابق نوشتیم که: زمین را بندگان صالح ما بارث میبرند». آیه ۱۰۵ سوره انبیا 🌱

و در روایت آمده که اینان قائم آل محمد و یاران او می‌باشند.

سلام به شما وارثان زمین ✋🌎

خوشا به احوال و سعادت 😍🌈

یاران و خدمت گزاران حضرتِ حجت

چه بعد قبل ظهور و چه در وقت ظهور 💞

بهشت زمینی که در آینده ی نزدیک به ارث میبرید

گوارای وجودتان باد 🌴

پس تا میتوانیم در زمینه سازی ظهور و رفع موانع آن تلاش کنیم

و مهیا این امر شویم ...👌

که آینده از آن اسلام است✋

گر چه سختی های دارد

اما بعد سختی آسانی است .🌿

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»