2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 53910 بازدید | 8840 پست
سلام عزیزم ممنون.  من 100 توحید میخونم ان شاء الله.  تایپیک با چه موضوعی میزنید؟  ...

حاجت روا ان شاءالله 

درباره مهدویت و عاشورا 

نمونه تاپیک هاش تو تاپیک های آیه و مامان یسنا میتونی ببینی

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

ختم شد 

4298

انگار 200 خورده ای تا بیشتر شد  

ان شاء الله همگی حاجت روا شین 🤲🤲

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ممنون.  من 100 توحید میخونم ان شاء الله.  تایپیک با چه موضوعی میزنید؟  ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9173423/مظلوم-دیروز-غریب-امروز

بسم الله الرحمن الرحیم  سلام دخترای خوشکلم😍🥰 این تاپیک گفتگو مون هست.  لطفا ذخیره ...

سلام گلم.14تا توحید 

یه پیشنهاد داشتم پنجشنبه 24ذی الحجه است و روز مباهله اعمال وفضیلت داره بهتر از این روز غافل نشویم اگه میشه این روز تاپیک داشته باشیم هر چند چون ما مهمونی داریم من نمیتونم شرکت کنم ولی گفتم شاید شما دوستان بتونید.التماس دعای فرج دارم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
بسم الله الرحمن الرحیم  سلام دخترای خوشکلم😍🥰 این تاپیک گفتگو مون هست.  لطفا ذخیره ...

سلام

۲۰ مرتبه خوندم 

هر دو روز خوبه 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
حاجت روا ان شاءالله ❤️

سلامت باشین❤

شخصی رو اگه میشه چک کنید الان پیام میدم😅

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

قال ابوتراب علیه‌السلام♥️

اشک چشم‌ها و خشیت دل‌ها، (نشانه‌ای) از رحمت خداست؛

اگر آن‌ها را (در خودتان) یافتید فورا دعا کردن را غنیمت بشمرید...

بُكاءُ العُيونِ و خَشيَةُ القُلوبِ مِن رَحمَةِ اللَّهِ تَعالى‏ ذِكرُهُ، فَإِذا وَجَدتُموها فَاغتَنِمُوا الدُّعاءَ...

📚مکارم الاخلاق ص۳۱۷.

👈🏻 هنگام گریه بر امام حسین علیه السلام، بهترین موقع برای خواستن حاجت‌هاست.

اما حواسمان باشد قبل از همه‌ی حاجات، حاجت امام حسین علیه السلام را از خدا بخواهیم:

اللهم‌عجـل‌لولیڪ‌الفـرج

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

سرورم♥️

از آثار نفرین امام حسین علیه السلام بر بالای تن نازنین شاهزاده علی اکبر علیه السلام،که فرمود: «علی الدنیا بعدک العفا»

آنچنان خاک بر سر دنیا و اهلش شده که همه سرگردانند ،همه دربدرند!

دارا وندار ، گرسنه و تشنه و نگران و دلگرفته‌اند!

اصلا غیبت شما همان « علی الدنیاعفا » است❗️

خاک سیاه بر سر دنیاست؛ ندارها در سیاهی فقر دست و پا می زنند، و داراها در سیاهی جهل .

هیچ کسی خاطرش آسوده و جایش امن نیست؛ دنیایی که برای شما امن نباشد برای هیچکس امن نیست !

کی قرار است بفهمیم که بی قراری و بی‌سامانی ما در دوری از شماست⁉️

#اللهم‌عجـل‌لولیڪ‌الفـرج 

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

💠سوال

قسمت زيادى از قشنگى صحنه‌ى شهادت اصحاب امام حسين(عليه السلام) آن جايى‌ست كه در لحظات آخر جان دادن،امام بر بالين آنها مى‌رسد و همه به يك كلام مى‌پرسند:

آيا از من راضى شده‌ايد؟!

پرسيدن اين سوال خيلى جرأت مى‌خواهد...

پرسيدن اين سوال يعنى اينكه كارى كرده‌اى و حالا ميتوانى بپرسى، كارت مورد رضايت واقع شده يا نه...

پرسيدن اين سوال يعنى چيزى در دست دارى و دستانت خالى نيست...

پرسيدن اين سوال يعنى اميدوار بودن...يعنى اميدوار باشى به شنيدن پاسخ آرى…

اصلا پرسيدن اين سوال خودش نيمى از خوشبختى‌ست و جواب امام كه لبخند رضايت است،نيمه‌ى ديگر خوشبختى...

راستى!

ما هم امروز مى توانيم چنين سوالى از امام زمانمان بپرسيم؟؟

‼️پیام و درسی از دیروز برای نسل امروز 

🔳چند لحظه تفکر...

کوفیان در سال ۶۱ ه.ق با «ظهورِ» 

امام حسيـن (علیه السلام) و

مـا در سال ۱۴۴۲ ه.ق با «غیبتِ»

امام زمان (عجّل الله تعالی فرجه الشریف)امتحان می شویم❗️ 

به راستی که همراهی امام امتحان عجیبی است.

وقتی امام زمان خود را نشناسیم فرقی 

نمی کند که کربلا باشد یا هر جای دیگر ...

قُربةً اِلَی الله  ، او را خواهیم کُشت❗️

عاشورا روزی شد برای اثبات عشق و بی‌وفایی ... 

روزی که بهترین مخلوق خدا ، هر آنچه داشت را فدا کرد ...

در روز عاشورا تمام کلمات و حرف‌ها ، معنای دیگری داشت گوش کن 

صدای گریه‌ی نوزاد ۶ ماهه را ...

صدای کودک ۳ ساله را...

نگاه کن به کمر خمیده زینب (سلام الله علیها)…

دردِ بزرگ آن روزها "بی‌وفایی"مردم بود❗️

آن روزی که همه دستِ یاری به سوی ولی خدا دراز کردند و گفتند تا ابد کنارت می‌مانیم ، اما ...

و حالا یک نفر از نسل حسین علیه السلام در انتظار یاری ماست... 

کسی که وفای به عهد می‌خواهد، همان چیزی که جد بزرگوارشان در کربلا آن را نیافت...

و از امروز ساعت دلت را با او کوک کن او تنها منتقم خون حسین علیه السلام است ❗️

#اللهم‌عجـل‌لولیڪ‌الفـرج 

بِسمِ‌ربِّ‌المُنتقمِ‌الحُسین‌‌🏴•.

سلام حضرت منجی ، مهدی جان!

آن روز که عمه جانتان ، دل غمین و عزادار ، با پیکر قطعه قطعه‌ی هفتاد و دو آلاله‌ی خونین ، وداع نمود و عزیزترین دارایی‌اش را در میان گودال قتلگاه ، اشکبار و دل غمین ، رها کرد ... 

ایمان داشت که سرانجام ، شما با کوله باری از عدالت و امید طلوع می‌کنید و انتقام آل الله را از دژخیمان باز می‌ستانید…💔

و آن روز ، بسیار نزدیک است ...

انهم یرونه بعیدا و نریه قریبا ...

أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج وَ فَرَجَنا بِهِ🕊

بِسمِ‌ربِّ‌المُنتقمِ‌الحُسین‌‌🏴•.

سلام حضرت منجی ، مهدی جان!

آن روز که عمه جانتان ، دل غمین و عزادار ، با پیکر قطعه قطعه‌ی هفتاد و دو آلاله‌ی خونین ، وداع نمود و عزیزترین دارایی‌اش را در میان گودال قتلگاه ، اشکبار و دل غمین ، رها کرد ... 

ایمان داشت که سرانجام ، شما با کوله باری از عدالت و امید طلوع می‌کنید و انتقام آل الله را از دژخیمان باز می‌ستانید…💔

و آن روز ، بسیار نزدیک است ...

انهم یرونه بعیدا و نریه قریبا ...

أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج وَ فَرَجَنا بِهِ🕊

»♥︎•♥︎«

مولای غریبم💔

سر شما به سلامت باشد

تار مویی از شما کم مباشد

آخرین سال غمتان باشد

و دل داغدارتان به انتقام، 

کمی خنک باشد...

الهی آمین

♥️ گریه‌کنان بر ارباب بخوانند♥️

✅ امام صادق عليه السلام در ضمن كلامي از مِسمع پرسيدند:

«آيا رفتار ناپسندی را كه با سيدالشهداء عليه السلام شد به ياد می‌آوری؟

مسمع گويد: عرض كردم: آری!

❗️فرمود: بی تابی ميكنی؟ عرض كردم: آری، 

به خدا سوگند اشكم جاری می شود ، دگرگونی‌ام برای خانواده محسوس است ، به نحوی بی تاب می شوم كه نمی توانم غذا بخورم و آثار آن در چهره ام آشكار است .

❗️حضرت فرمود: رحمت خدا بر اشك ديدگانت!

تو از كسانی محسوب می شوی كه در مصائب ما بی تابی می‌كنند و به شادی ما مسرور و به جهت حزن و اندوه ما اندوهناك ، و هنگام خوف ما خائف و هراسناك و هنگام امنيت ما در امن و امانند .

❗️بدان كه هنگام جان دادن تو پدران من حاضر شوند ، سفارش تو را به ملك الموت نموده و با بشارت به ملاقات تو آيند به نحوی كه قبل از مردن چشم تو روشن گردد .

ملك الموت از مادر مهربان به تو مهربان تر و دلسوزتر باشد...

❗️هر چشمی كه برای ما گريان شود ، از نعمت نظر كردن به كوثر بهره مند شده و از آن خواهد نوشيد ، هر چه محبتش به ما بيشتر لذت او از آب كوثر بيشتر خواهد بود .

📚كامل الزيارات ١٠٣-١٠١ . 

📚بحارالانوار ٢٩١/٤٤

💢امام‌ صادق علیه‌السلام فرمودند: 

آنگاه که اصحاب امام حسین علیه السلام شهید شدند و ایشان تنها ماند، فرشتگان بسوی خدا ضجّه زدند و گریه کردند و گفتند:

پروردگارا! با حسین علیه السلام پسر پیغمبرت، چنین رفتار کنند؟

پس خداوند نور قائم را به آن ها عرضه کرد و فرمود:«با مهدی انتقام او را میگیرم»

📚 منبع؛ اصول کافی ج ١ ص ٤٦٥

🏴یا ربَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِ الحُسَین بِظُهورِ الحُجَّةِ...