2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 53782 بازدید | 8828 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیزم 😍🥰🍁ان شاء الله حال دلتون خوب باشه ان شاء الله سه‌ شنبه س ...

سلام عزیزم. خداقوت 

دیر میرسم 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 
گیف اولی نمیاره

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیزم 😍🥰🍁ان شاء الله حال دلتون خوب باشه ان شاء الله سه‌ شنبه س ...

ببخشید عزیزم من اعلام نمیکنم خونه ما سورپرایز زیاده😁

تمام سعیم رو میکنم باشم ان شاالله 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

تاپیک نا امید نشو 

@baharrrrr400    

۴۳۱ لایک خورده 

تقسیم میکنیم 

خودم ۱۰۰ کاربر اول 

@baharrrrr400  

۸۲ تا کاربر بعد من 

@مائده6525221    ۸۳ نفر بعد بهار 

‍  @mehrsana_barana    

۸۳ کاربر بعد 

@عطر_نرگس_بوی_یاس    

۸۳ نفر آخر برای شما 

لطفا آخرین کاربری که سهم تگ شماست 

بفرستید برای نفر بعدی تا مشخص بشه ...

از کجا باید شروع کنه 

ممنونم 🥰

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

@یانورvr    

عزیزم فردا تاپیک مهدوی داریم 

اگر دوست دارین شما هم باشین بیاین❤️😘

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

﷽🌹

سیم دلمان وصل نیست مولاجان نیاز به تعمیر دارد💔🥺

حال دلمان چنگی به دل نمی‌زند

برق ویترین ها گرفته هوش و حواسمان را به آرزوهای دراز دلخوش کرده ایم👀

🍂گمشده ایم در خود،سرگرم دنیا ‌و‌بالا و‌پایینش

به این ازدحام و رنگارنگی دنیا دل باخته ایم ...🫣

میدویم ، اما نمی‌رسیم مثل یک سراب💧🏜

داشته هایمان مایه ی فخر و نداشته ها همچون زهر

انگاری که مرگ را پشت سر انداخته ایم

غافل از این به یکباره راه را بر ما میبندد.

مولا جـ💞ـان،

اقای ما شما هدایتگر ما هستید؛

نگذارید ناغافل و بدون توشه این دنیا را ترک کنیم🥹

دستمان را بگیرید و برای گناهانمان آمرزش بخواهیدو این فاصله را از بین مان‌ بردارید تا قلبمان دوباره زنده شود..💖

ختم صلوات داریم پست اول 👇🏻

🍁با نوشتن اتحاد_ما_رمزظهور#  و گذاشتن مطلب،عکس مهدوی در تاپیک سهیم باشیم.✨

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

﷽🌹

سیم دلمان وصل نیست مولا جان، نیاز به تعمیر دارد💔

گمشده ایم در خود ،سرگرم دنیا‌ و‌ بالا و‌پایینش

🍀به این ازدحام و رنگارنگی دنیا

دل باخته ایم ...🫣

میدویم، اما نمی‌رسیم مثل یک سراب💧🏜

برق ویترین ها گرفته هوش و حواسمان را

به آرزوهای دراز دلخوش کرده ایم👀

داشته هایمان مایه ی فخر و نداشته ها همچون زهر

انگاری که مرگ را پشت سر انداخته ایم

غافل از این به یکباره راه را بر ما میبندد

✨مولا جـ💞ـان ،

اقای ما شما هدایتگر ما هستید

دستمان را بگیرید و برای گناهانمان آمرزش بخواهیدو این فاصله را از بین مان‌ بردارید تا قلبمان دوباره زنده شود💖

«ختم صلوات داریم پست اول»

🍁با نوشتن اتحاد_ما_رمزظهور#  و گذاشتن مطلب و عکس مهدوی در ثواب تاپیک سهیم باشیم✨

﷽🌹سیم دلمان وصل نیست مولا جان، نیاز به تعمیر دارد💔حال دلمان چنگی به دل نمی‌زندگمشده ایم در خود ،سر ...

@پیتزا1403    

دو تا متن خدمت شما 

هر کدوم بهتره 

اگر هشتک دیگه مد نظرتون هست اونو بزارین 

من گیف رو گذاشتم 

ولی خیلی طول میکشه 

شاید 2 دقیقه 

اگر می‌بینید نمیشه همون عکس های صفحه قبل که از رو همین عکس درست شده بزارین 

ان شالله باشم احتمالا با تاخیر  

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

﷽🌹

سیم دلمان وصل نیست مولاجان نیاز به تعمیر دارد💔🥺

برق ویترین ها گرفته هوش و حواسمان را به آرزوهای دراز دلخوش کرده ایم👀

🍂گمشده ایم در خود،سرگرم دنیا ‌و‌بالا و‌پایینش

به این ازدحام و رنگارنگی دنیا دل باخته ایم ...🫣

میدویم ، اما نمی‌رسیم مثل یک سراب💧🏜

داشته هایمان مایه ی فخر و نداشته ها همچون زهر

انگاری که مرگ را پشت سر انداخته ایم

غافل از این به یکباره راه را بر ما می‌بندد

مولا جـ💞ـان،

اقای ما شما هدایتگر ما هستید؛

دستمان را بگیرید و برای گناهانمان آمرزش بخواهیدو این فاصله را از بین مان‌ بردارید تا قلبمان دوباره زنده شود..💖

«ختم صلوات داریم پست اول» 

🍁با نوشتن اتحاد_ما_رمزظهور#  و گذاشتن مطلب،عکس مهدوی در تاپیک سهیم باشیم.✨