2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 53825 بازدید | 8837 پست
اولین کاربر من محیا

❤️ اولین

❤️ آخرین

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

سلام خواهرای قشنگم🥺♥️

حال و احوال

چطورین خوبین

براتون دنیا دنیا حال خوب آرزو میکنم🥰

به عزیزان تازه وارد هم ورودشون رو خیر مقدم عرض میکنم♥️

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهرای قشنگم🥺♥️حال و احوالچطورین خوبینبراتون دنیا دنیا حال خوب آرزو میکنم🥰به عزیزان تازه وار ...

سلام  اتفاقا گاهی به یادتونم  جات خالیه .

هرجا هستی سلامت باشی و بهترین ها رو

براتون از خدا میخوام.💐    

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

🌹بسم الله الرحمن الرحیم 🌹

سیم دلمان وصل نیست مولاجان

نیاز به تعمیر دارد🤌

حال دلمان چنگی به دل نمی‌زند

گمشده ایم در خود ،سرگرم دنیا

‌و‌بالا و‌پایینش

به این ازدحام و رنگارنگی دنیا

دل باخته ایم  ...🫣

میدویم ، اما نمی‌رسیم

مثل یک سراب💧

برق ویترین ها گرفته هوش و حواسمان را

به آرزوهای دراز دلخوش کرده ایم👀

داشته هایمان مایه ی فخر و نداشته ها همچون زهر

انگاری که مرگ را پشت سر انداخته ایم

غافل از این به یکباره راه را بر ما میبندد.✋

مولا جان ،اقای ما شما هادی (هدایت گر ) ما هستید

نگذارید ناغافل و بدون توشه این دنیا را ترک کنیم🥹

دستمان را بگیرید و برای گناهان مان آمرزش بخواهید

و این فاصله را از بین مان‌ بردارید تا قلبمان دوباره زنده شود..💖

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

﷽🌹

سیم دلمان وصل نیست مولاجان

نیاز به تعمیر دارد🤌

حال دلمان چنگی به دل نمی‌زند

گمشده ایم در خود ،سرگرم دنیا‌ و‌بالا و‌پایینش

به این ازدحام و رنگارنگی دنیا دل باخته ایم  ...🫣

میدویم ، اما نمی‌رسیم ،مثل یک سراب💧🏜

برق ویترین ها گرفته هوش و حواسمان را

به آرزوهای دراز دلخوش کرده ایم👀

داشته هایمان مایه ی فخر و 

نداشته ها همچون زهر

انگاری که مرگ را پشت سر انداخته ایم 

غافل از این به یکباره راه را بر ما میبندد.

مولا جان ،اقای ما شما هادی (هدایت گر ) ما هستید ،نگذارید ناغافل و بدون توشه این دنیا 

را ترک کنیم🥹

دستمان را بگیرید و برای گناهان مان آمرزش بخواهیدو این فاصله را از بین مان‌ بردارید تا قلبمان دوباره زنده شود..💖

🦋با نوشتن______یا گذاشتن مطلب مهدوی درثواب تاپیک شریک باشیم

🌱اگر دوست دارین بگین تاپیکهای مهدوی تگتون کنیم.

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
🌹بسم الله الرحمن الرحیم 🌹سیم دلمان وصل نیست مولاجاننیاز به تعمیر دارد🤌حال دلمان چنگی به دل نمی‌زن ...

ما ابد در پیش داریم...

در وصف ماهیّت دنیا همین کلامِ حضرت 

امیر المومنین که فرمود: دنیا همچون مار است؛

ظاهرش نرم و باطنش سمی كشنده است،

کفایت میکنه...  حکمت ۱۱۹ ؛ ص ۳۸۱

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
ما ابد در پیش داریم...در وصف ماهیّت دنیا همین کلامِ حضرت امیر المومنین که فرمود: دنیا همچون مار است؛ ...

ممنون 

منطبق با متن ✋🌹

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

فقط دعا گویانِ امام مهدی،اهل نجـــــاتند !

خانمهای عزیز و‌ دوستداران امام زمان عج😍

از پدر بزرگوار آقا روایت شده: 

حضرت ولی عصر عج  ، غیبتی طولانی خواهد داشت که هیچ کس در آن نجات نمی یابد ،مگر کسی که خدای تعالی او را در اعتقاد به امامت ثابت بدارد،و در دعا به تعجیل فرج موفق سازد .

عزیزان در حساس ترین برهه تاریخی به سر می‌بریم

که باید با استغاثه و دعای همگانی

از خدا کمک بگیریم 🤲

تا خدا غیبت امام ما رو پایان بده

و فرج موعود ما رو برسونن..

سهم شما در 

۱۴۰۰۰ هزار صلوات به نیت فرج و سلامتی مولا چقدر هست ؟

حاجت روا و عاقبت بخیر بشید 🤲 

لطفا در همین تاپیک به اندازه توان تون اعلام کنید

ممنون 🥰

مقَرِّبـُون کیا هستند ...؟!

که میفرمایند اهل نجات 

کسانی اهل نجات‌اند  که ظــهور نزدیک بدانند و برای تعجیل آن دعا کنند  

امام صادق ع🌹

🔹... وَ نَجَا الْمُقَرِّبُون‏...

📚 الغيبة للنعماني، ص۱۹۶.

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

👈علامه مجلسی در شرح کلمه «مقرِّبون» می‌نویسد:

یعنی کسانی که می‌گویند  فرج نزدیک است و به نزدیک بودن ظهور امیدوارند یا برای نزدیک شدن ظهور دعا میکنند .

📚بحارالأنوار، ج‏۵۲، ص۱۳۸.🌹

ادعا نکنیم 🛑

ادعا نکنید که آقا آمدند: "ما در رکابت شمشیر برمی‌داریم و می‌جنگیم. هرچه فرمودید، سمعاً و طاعتاً می‌پذیریم." 

نه!

تا از قبل خودتان را آماده نکرده باشید،  تزکیه نفس  نکرده باشید، صفات رذیله (زشت) را بیرون نریخته باشید، اینجا خطّ شما با خطِّ ا امام زمان ارواحنا فداه  دوتاست.

«لَمْ تَكُنْ آمَنَتْ مِنْ قَبْلُ أَوْ كَسَبَتْ فِي إِيمَانِهَا خَيْرًا» (انعام/١۵٨)

💠استاد حاج آقا زعفری زاده حفظه الله تعالی🌹

سلام آقاجانم یا صاحب الزمان ❤️

زمین و زمان ،چنان در اضطراب و جنگ و نابرابری فرورفته است که هر لحظه بیم ویرانی میرود .

همه جا پژواک ناله مظلومان به گوش می‌رسد ...

بیایید ای عدالت مطلق و نجات مان دهید از این همه درد ... 

بشتابید مولای ما 

بشتابید ...

﷽🌹سیم دلمان وصل نیست مولاجاننیاز به تعمیر دارد🤌حال دلمان چنگی به دل نمی‌زندگمشده ایم در خود ،سرگرم ...

بی‌زحمت این عکس یک ویرایش بزن

فتنه های فراوان 

علایم ظهــور مولا ...

🌼 طبرانى در كتاب المعجم الاوسط از طلحة بن عبيدالله، از پيامبر (صلی‌الله‌علیه‌وآله) روايت كرده است:

« فتنه ای خواهد بود، هنوز طرفی از این فتنه آرام نگرفته که طرف دیگری بر می آشوبد تا آنکه ندا دهنده ای از آسمان ندا در می دهد :همانا امیر و فرمانروای شما فلانی است.»

📚 البرهان، ص۷۱، باب ۱، حديث