2777
2789
عنوان

نودل خورا دستا بالا

209 بازدید | 14 پست

این اولین بارم بود نودل گوشت درست کردم. وای عاشقش شدم. چرا فکر‌میکردم بدمزه میشه آخه😋 البته یکمم توش تغییرات دادم یه چیزایی اضافه کردم دیگه خیلی خوب شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نودلیت رو میگی 😁

یک عدد ملی گرا :) خدا گر ببندد ز حکمت دری، ز رحمت گشاید در دیگری☝🏻من اینجام تا حالت رو خوب کنم و بهت انرژی مثبت بدم🤗 معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

اینم امتحان کن

نودل قارچ و پنیر

اول با کره قارچ تفت بده یکم شیر اضافه کن با ادویه مخصوص نودل به همراه آویشن و فلفل سیاه 

بعد نودلارو جدا بزار بجوشه وقتی پخت به موادی که درست کردی اضافه کن و آخرش یکم پنیر پیتزا بزن 

عالی میشه

نودلیت رو میگی 😁

نودلیت یه برند از نودل هستش👍

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
نودلیت یه برند از نودل هستش👍

اهان ممنونم خیلی 

یک عدد ملی گرا :) خدا گر ببندد ز حکمت دری، ز رحمت گشاید در دیگری☝🏻من اینجام تا حالت رو خوب کنم و بهت انرژی مثبت بدم🤗 معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖
اسم مارکش نودلیته جان دلم وگرنه خودش نودله

خخ مرسی ععالیهع

چی زدی توش

دو لیوان آب رو جوشوندم بهش عصاره ی قرصی گوشت زدم. نودل ها رو توش گذاشتم خوب که باز و پخته شد نصفش رو با آب برای خودم کنار گذاشتم نصف دیگه رو براش شوهرم آبکش کردم و بهشون عصاره داخل نودل رو اضافه کردم. روشون سینه مرغ پخته گذاتشم با تخم مرغ ابپز شده

اینم امتحان کن نودل قارچ و پنیر اول با کره قارچ تفت بده یکم شیر اضافه کن با ادویه مخصوص نودل به هم ...

من قبلا برای شوهرم درست میکردم ولی خودم چون رژیم بودم و فکر میکردم خیلی چیز بدمزه ایه نمیخوردم. امروز دیگه هیچی تو خونه پیدا نکردم که زود حاضر شه درست کردم. برای شوهرم قبلا شده داخل ابجوش که پخته آبکش کردم روش پنیر پیتزا و سوسیس و پیازچه ریختم گذاشتم داخل ماکروویو. اینم از کیلپ های اینستا یاد گرفتم. شوهرم عاشقش شده بود ولی من همش میگفتم رشته اس دیگه. خوشم نمیومد.

من قبلا برای شوهرم درست میکردم ولی خودم چون رژیم بودم و فکر میکردم خیلی چیز بدمزه ایه نمیخوردم. امرو ...

اره منم اوایل اینجوری بودم اصلا دوست نداشتم

تو فیلمای کره ای یا اینستا چون دیدم ایده گرفتم گفتم حالا ضرر نداره که بزار امتحانش کنم 

بعد دیدم خوب میشه 🌸

2810