2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست
من فهمیدم فرقشو. پس یعنی اگر مثلا از روانشناساتون سوالی بپرسیم حذف نمیشه؟؟ یا نمیشه با اسم دیگه ای ...

سلام

داخل کلینیک سوال حذف نمیشه میتونید بپرسید اخری تیک محرمانه رو بزنید اسمتون به صورت ناشناس نمایش داده میشه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس بازی بسته نمیشه

سلام. لطفا همه ی تاپیک های کاربر سم

سمیرا را حذف کنید. میخواد شناسایی نشه. میدونید که تو چه اوضاعی هستن

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
سلام حدف شد عزیزم

سلام. لطفا همه ی تاپیک های قبلی کاربر سم را حذف کنید.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

سلام 

خدا قوت 

سئوالی دارم چرا نمیشه لینک مطلبی رو گذشت 

درسته خیلی وقتها سایتهای معرفی میشه که موجب دردسر هست ولی خیلی وقتها هم میخواهیم مطلب عملی بزاریم و اگر اینکش رو بزاریم میشه زیر پا گذشتن قوانین چه کنیم

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

نی نی یار تاپیک اخرمو تعطیل کن لطفا هیچکی نیس انگار

اکثر مردم گوش میدهندنه برای فهمیدن ٬ بلکه گوش میدهند برای جواب دادن 🙂 خواندن کتاب” بنویس تا اتفاق بیافتد” رو به همه پیشنهاد میکنم😊📚🖋
2810