2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست
چطور میشه یه بحث جدید شروع کرد؟ من تازه عضو شدم😊 کاش جایی برای راهنمایی استفاده از سایت بود.

https://www.ninisite.com/video/42991/راهنمای-ایجاد-تاپیک-و-فعالیت-در-تبادل-نظر-از-طریق-موبایل-مرداد-96

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
میشع تاپیک های قبلی منم حذف کنید؟

حذف کل تاپیک نداریم اصلا دو موردش رو که ضروری تر هست لینک بذارید میبندم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه تاپیک گذاشتم دوساعت پیش راجب طولانی ترین مدت دوستی کخ دیدید چرا تعطیل شد 

به امید خدا  من به آرزوم میرسم بی زحمت بگین انشاء الله
لطفا تمام تاپیکای قبلی منم حذف کنید .  اگه کاربریمو پاک کنید باز میتونم باهمون ایمیل کاربری بس ...

ایمیلتون رو برمیدارم از رو کاربریتون دوباره با همون بسازید

دست ما نیست مشکلات فنی که ، ما فقط ارجاع میدیم مشکلاتتون رو به تیم فنی و اونها باید این مشکلات رو برطرف کنن

کاربری جدید بسازید ببینید چطور میشه مشکل از کاربریتون فکر نکنم باشه یا هیستوریتون پره یا مرورگرتون مورد داره یا گوشیتون حالا کاربری ساختین به من بگین حتما ببینم مشکلتون رفع شد یا نه

یه تاپیک گذاشتم دوساعت پیش راجب طولانی ترین مدت دوستی کخ دیدید چرا تعطیل شد 

تاپیک دوست پسر دیگه ممنوع شده پیام ندادن بهتون؟ معمولا میبندن پیام میدن

سلام من میخوام اسم کاربریم رو عوض کنم نمیشه و میخوام رو پوفایلم استیکر بزارم از کجا بیارم

سلام تغییر اسم نداریم

این لینکو میذارم براتون بزنید بعد افزدون عکس پروفایل رو بزنید میره داخل گالریتون اونجا هر کسی میخواهید رو بذارید

https://www.ninisite.com/profile/setting/profilepictures

من میخوام نام کاربریمو عوض کنم امکانش هست؟

چرا؟ اسمتون خوبه چون 74 هم داره تکه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1479599/اسکارلت-که-نیمه-خصوصی-هستی-بیا-اینجا-ببینم-دختر

نی نی یار جان لطفا این تاپیکمو بترکون 

ممنون

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

سلام میخوام تاپیکهامو پاک کنم.بلد نیستم.شما پاک میکنید لطفا؟؟و همچنین میخوام اکانت الانمو حذف کنم.چون خطمو میخوام بدم به کسی نمیخوام این اکانت نی نی سایتم روش باشه.ممنونم