2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نى نى يار جون اين قسمتى كه بازديدا رو نوشته مثلا ٥٦٩بازديد وقتى خودمون هم از تاپيكمون بازديد مي ...

سلام امتحان کنید

تاپیکتون رو باز کنید بازدیدش رو به خاطر بسپارید بعد چند بار رفرش کنید ببینید تغییر میکنه یا نه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام من هی از نی نی سایت پرت میشم بیرون باز باید شماره و رمز بزنم بیام تو سه باره داره اینجوری میشه. ...

سلام درست میشه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام نی نی یار عزیز من دوباره کاربری قبلیم از سایت خارج شده و هرچی رمز رو میزنم نمیتونم وارد بشم و ب ...

سلام چند روز مشکل فنی هست بعدا دوباره امتحان کنید

سلام امتحان کنید تاپیکتون رو باز کنید بازدیدش رو به خاطر بسپارید بعد چند بار رفرش کنید ببینید تغییر ...

بله خودمم بازديد ميكنم بازديد مى خوره حتى تو صفحاتم چرخ ميزنم يهو ٤تا جلو ميره حتى خواننده هاى خاموشم بازديد مى كنن بازم بازديد مىخوره

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
سلام یه راهنمایی چرا تو قسمت نام مستعار نمیتونم اسمم رو ویرایش کنم.فقط یه حروف جا انداختما   &n ...

سلام تغییر اسم نداریم قبلا گل پری داشتیم حتی میخواستید بنویسید هم نمیشد

سلام چرا هر بار میام سایت ازم نام کاربری و رمز عبور میخواد تازه از هر سه چهار بار یه بار میتونم وا ...

سلام درست میشه

سلام چرا کلوپهای خصوصی رو حذف کردین

سلام قرار بود برگرده کلوب ها ولی بازم معلوم نیست برمیگرده یا نه

نی نی یار خواهش میکنم این تاپیکمو تعطیل کن https://www.ninisite.com/discussion/topic/1451993/ژو ...

فقط تاپیک های خصوصیتون بسته میشه قبلا هم گفتم که چرا هر بار تاپیک عمومی رو میدید برای بستن

سلام تغییر اسم نداریم قبلا گل پری داشتیم حتی میخواستید بنویسید هم نمیشد

خیلی ممنونم.خب نمیشه یه اسم دیگه بگم یا همون اسم رو تصحیح کنید و جلوش شماره و ستاره و...اینا بزارید؟  

سلام من میخوام شماره تلفن همراهمو وارد کنم اما درخواست برام نمیاد چه جوری شمارمو بدم

سلام اگر قبلا موقع ثبت نام وارد نکردید شماره رو براتون پیغام امده متوجه نشدید

نی نی یار چرا میخوام پست بزارم همش پیغام میاد کلی باید تلاش کنم تا پست ارسال بشه

وقتی یک تاپیکی چند دقیقه ای باز بمونه وقتی میخواهید پست بذارید این پیغام میاد وقتی رفرش کنید صفحه رو درست میشه

سلام لطفا تمام تاپیکای منو پاک کنید

سلام حذف کل تاپیک نداریم فقط دو مورد رو میتونم براتون ببندم لینکش رو بذارید اینجا