2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست
نمیشه ما فقط تاپیک های خیلی خصوصی کاربرا رو میبندیم چون محدودیت حذف داریم

سلام نی نی یار عزیز من دوباره کاربری قبلیم از سایت خارج شده و هرچی رمز رو میزنم نمیتونم وارد بشم و با کاربری جدیدترم اومدم  میشه کمکم کنین دوباره رمز و اسم کاربری رو برام بفرستین ممنون میشم اسم کاربری قبلیم توسایتbaran tanhayi  هست و اونی ک باهاش وارد میشدم ___000000000000000 این بود ولی  ب انگلیسی اما تو سایت هر کاری کردم نتوتستم انگلیسی تایپ کنم لطفا کمکم کنید ممنونم  و رمز رو هم قبول نمیکنه😟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام چرا کلوپهای خصوصی رو حذف کردین

خداوندا! میدانم تنها نجات دهنده هستی و می دانم اگر خوانده شوی پاسخم خواهی داد. پس آرامش روحم را در حضور الهی ات تجربه میکنم، دردها و رنجهایم را در حضور الهی ات شفا ببخش و تنهاییم را با وجود پر لطفت پایان ده

کلوپهای اجیای منتظر معجزه خدا و اجیای شاد فاطمی چرا حذف شدن 

خداوندا! میدانم تنها نجات دهنده هستی و می دانم اگر خوانده شوی پاسخم خواهی داد. پس آرامش روحم را در حضور الهی ات تجربه میکنم، دردها و رنجهایم را در حضور الهی ات شفا ببخش و تنهاییم را با وجود پر لطفت پایان ده

خانم تهرانی خواهشا جواب بدین

سلام چرا هر بار میام سایت ازم نام کاربری و رمز عبور میخواد تازه از هر سه چهار بار یه بار میتونم وا ...

عزیزم تیک گزینه "مرا به خاطر بسپار" رو بزن

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت

سلام دوستان من از یک شرکت خدماتی نظافتچی گرفتم کارشون خیلی خوب بود نیروی خانم و اقا هم دارند سیستم رزروشونم مثل زودفود اسنپ ایناست

شمارشون 09305285184 دفترشونم 26154385 حتما پیشنهاد میکنم بهتون سر بزنید.   

سلام من میخوام شماره تلفن همراهمو وارد کنم اما درخواست برام نمیاد چه جوری شمارمو بدم

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه