2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62912 بازدید | 11733 پست

منم مشکل دارم با سایت بعد چندماه برگشتم وضعیت سایت بدجور زد تو ذوقم اخه چرا اینطوری شد یهو مگه چش بود توروخدابرگردونیدبه حالت قبل 

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام،خسته نباشید،امکانش هست نام کاربری من بجای مامان پارمیس بشه مامان دو فرشته؟

هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد پدر مهربانم)ﺧﺪاﻳﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﺒﺾ ﺯﻧﺪﮔﻴﻤﻪ ﺩﺭ ﭘﻨﺎﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﻔﻆﺶ ﻛﻦ ﺁﻣﻴﻦ

سلام دوستم با کاربری رژ قرمز ثبت نام کرده ولی نمیتونه وارد بشه لطفا بگین چی کار کنه اینم ایمیلشهnia.omidi1390@gmail.co

خدا جونم همیشه کمکم کردی اینبارم کمکم کن من بی تو هیچم همه ی امیدم فقط خودتی
خانم تهرانی عزیز میشه یه گزینه ای بالای تاپیکها بزنید بعنوان برگشت ب صفحه اصلی که ما از صفحه پنج شش همش برنگردیم عقب .انگشتامون دراومد

اینجا بگو بزن رو این نوشته من

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام برای ورود به سایت کد میخواد و وقتی یوزر پسورد را می زنم خطا میزنه امروز تصادفا باز شد ان شاالله که رفع شده باشه ضمنا مجددا ثبت نام کردم ولی باز تایید نمیشه لطفا رسیدگی کنید

مشکلتون رفع شده؟

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام چرا اسم کاربری من هنوز عدد هست؟

درست میشه

ای بابا هنوز درست نشده که اینجا کاربریم هم هنوز باز نشده این چه وضعیه اخه

ایمیل کاربری قدیمی به همراه اسم کاربریتون رو بدین

منم مشکل دارم با سایت بعد چندماه برگشتم وضعیت سایت بدجور زد تو ذوقم اخه چرا اینطوری شد یهو مگه چش بود توروخدابرگردونیدبه حالت قبل

اینجا بگو

سلام،خسته نباشید،امکانش هست نام کاربری من بجای مامان پارمیس بشه مامان دو فرشته؟

تغییر اسم نداریم

سلام دوستم با کاربری رژ قرمز ثبت نام کرده ولی نمیتونه وارد بشه لطفا بگین چی کار کنه اینم ایمیلشهnia.omidi1390@gmail.co

درست شد