2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست
سلام حذف کل تاپیک نداریم فقط دو مورد رو میتونم براتون ببندم لینکش رو بذارید اینجا

لطفا تاپيكاي منو حذف كنين

باب‌اسفنجی: هوهو بترسین من یه روحم!پاتریک: باب‌اسفنجی چرا مثِ روحا لباس پوشیدی؟!باب‌اسفنجی: عه پاتریک، چجوری منو شناختی؟!!!پاتریک: هیچوقت برام غریبه نشدی که الان بخوام دوباره بشناسمت...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان الیآنلاین پست ها : 1 عضویت:1394/2/19 1394/3/4 - 4:23 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلین ...

سلام خانم تهرانی عزیز.من  در سایت شما به تازگی عضو شدم.همسرم ناراضی هستند میخوام اکانتم رو حذف کنم . چیکار کنم؟  ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

توروخدا این سایت خیلی خوب شده با تغییرات جدید هرروز هم یه تبلیغ چشمک زن و اضافی بهش اضافه میکنید 

اون از تبلیغ دیجی کالا اینم از این تبلیغ پایین صفحه !!!!!آخه چه وضعشه 

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند

سلام خانم تهرانی من در قسمت فروشگاه آگهی تخت بچهام رو زدم از سالهای قبل هم با دوستان تبادل کالا می کردیم و مشکلی نداشت یکی از کاربرها گفته که برات گزارش زدم مگه اینجا شیپوره می خواستم ببینم آیا الان این کار غیر مجاز شده؟

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد