2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست

سلام نینی یار جان کاربر rohame maman از کاربرای قدیمی هستن ولی نمیتونن وارد بشن و ایمیلشونو فراموش کردن ولی رمزشو یادشه . ممنون میشم کمک کنید

از یه جایی به بعد سخت ترین کار دنیا باور کردن آدمهاست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با عرض سلام مجدد

من هنوز دنبال تاپیک حذف شدم میگردم

پرند یا پردیس کدوم به تهران نزدیک تره ؟

بزرگی میگفت وقتی دعا می کنید خواسته ها برآورده میشن برای دریافت اونها به این آدرس مراجعه کنید :
-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری
با عرض سلام مجدد من هنوز دنبال تاپیک حذف شدم میگردم پرند یا پردیس کدوم به تهران نزدیک تره ؟

سلام فعال شد

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام نینی یار جان کاربر rohame maman از کاربرای قدیمی هستن ولی نمیتونن وارد بشن و ایمیلشونو فراموش ک ...

سلام درست شد

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
ممنون. کی بقیه تاپیک ها رو میتونید حذف کنید که من لینک بدم؟

دیگه باید صبر کنین گزینه حذف گذاشتیم خودتون بقیه ش رو ببندین من فقظ تاپیکهایی که از این به بعد بزنید رو میتونم ببندم

سلام میدونم حرفم برای اینجا بی ربطه ولی لطفا این پیامم رو پاک نکنین چون میدونم خیلی ها ب این تاپیک میان. هرکس این پیام رو دید برای پدرم دعا کنه ک مشکل کلیه هاش حل بشه خواهش میکنم دلم طاقت مریضی پدرم رو نداره(ممنون)

مشهد بهترین جای دنیا