2777
2789
عنوان

روز دوم و باز هم تب

204 بازدید | 19 پست

پسر ده ماهه ام از دیروز صبح تب کرده. همون صبح بردمش دکتر و بهش استامینوفن و آموکسی سیلین دادن. دیروز تا امروز هر چهار ساعت یه بار دو برابر وزنش قطره استامینوفن دادم ولی الان ۲۴ ساعت دومه. باید ۶ ساعت یه بار بدم ولی پسرم به چهار ساعت که میرسه باز تب میکنه. چیکار کنم؟ میتونم هر چهار ساعت بدم باز؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ویروسه باید دوره اش طی بشه فقط آب بهش بدی بخوره

چیکار کنم. از استرس اینکه یهو تو خواب تشنج نکنه یه ساعتم نخوابیدم. دارو که بهش میدم تا وقت دوز بعدی برسه تبش در حد ۳۸.۵ میمونه. وقتش که میگذره میره رو ۳۹.۵.

الان چهار ساعت از دوز قبلی گذشته باز تبش رفته رو ۳۹

دختر من سه روز تب داره کلا بچم آب شد الآنم خلط گلوش سرفه آمونش،بریده

الهی. نه پسر من حتی آبریزش بینی هم نداره‌ فقط تب میکنه. دارم روانی میشم. شب یه ساعتم از استرس تشنج نخوابیدم

چیکار کنم. از استرس اینکه یهو تو خواب تشنج نکنه یه ساعتم نخوابیدم. دارو که بهش میدم تا وقت دوز بعدی ...

نگفت شیاف استفاده کنی

خدایا کشورم را از جنگ ، دروغ و خشکسالی در امان بدار.      داریوش کبیر
نگفت شیاف استفاده کنی

نه اصلا شیاف تجویز نکرد. سری قبل که مریض شد دکتر بهش شیاف دیکلوفناک داد اونم همه دعوام کردن که دیکلوفناک واسه بچه ۹ ماهه خوب نیست همونطور موند تو یخچال

عزیرم من تجربم زیاده

هیچ اشکالی نداره چهارساعتم بدی. هرچهار ساعت بهش بده. پاشویه هم بکن. زیر بغل و کف پا و قسمت پوشکشم میتونی دستمال خیس بزاری با آب ولرم خیسش کن حتما. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
عزیرم من تجربم زیاده هیچ اشکالی نداره چهارساعتم بدی. هرچهار ساعت بهش بده. پاشویه هم بکن. زیر بغل و ...

آخه وقتی دستمال خیس میزارم رو بدنش از خواب میپره جیغ میزنه بدتر بدخواب میشه. واسه همین حتی پاشویه اش هم نمیتونم بکنم

2810