2777
2789
عنوان

دخترم عینکی شد.دارم دق میکنم بیاین دلداریم بدید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 48 پست
دختر من از چهار سالگی میزنه.بیخیال بابا ولی دختر من نبم و هفتاد و پنج بود عینک نمیگرفتم براش. فقط د ...

عزیزم یعنی بزنه الان بدتر میشه؟

تورو خدا راستشو بگو 

خدا خیرت بده بچتو برات نگه داره

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی😍😍گوگولیه کهههه😍چشمش زیاد ضعیف نیست عزیزم.نگران نباش.موقع درست خوندن و سرکلاس بزنه کافیه.

اخه گفت اگه نزنه امکان داره ضعیف تر شه.

به نظرت راست گفت یا تاثیری نداره؟

اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزم اولا میتونی تقویتش کنی مصرف ویتامین آ رو هرروز داشته باشه خودتون میدونین دیگ مثل آب هویج

دوما نهایتا اینه فقط واسه درس و تلویزیون دیدن عینک بزنه

من خودم از کلاس پنجم چشام ضعیفه ولی فقط واسه درس و تلویزیون عینک میزنم در حالت عادی نمیزنم

چشام هم درصد ضعیفیش کم نیست

امسال تصمیم داشتم لازک کنم که باردار شدم🙃

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️

آب هویج اینا زیاد بده بخوره..گوشی وتلویزیونم زیاد نده دستش..سرمه ی اصل هم خوبه..البته تجربه ی خودمم بگم،من چندسال پیش چشمم تارمیدید،سرمم به شدت دردمیکرد،عینکم خریدم ولی نزدم آخه بچه هام می‌کشیدن نمیزاشتن بمونه..منم بیخیال شدم،یه مدت شروع کردم قرآن خوندن،هرروزیه مقدارمیخونم،البته واسه دل خودم میخوندما..جالبه هم سردردم خوب شد،هم وسواس گرفته بودم خوب شد،هم دیگه تارنمیدیدم حتی رفتم دکترگفت اصلن چشمات درحد عینک زدن ضعیف نیس..

عزیزم یعنی بزنه الان بدتر میشه؟ تورو خدا راستشو بگو  خدا خیرت بده بچتو برات نگه داره

بدتر نمیشه اصلا

ولی خب خوبم نمیشه

تنبلی داشته باشه خوب میشه ولی ضعیفی نه. اب هویج و این‌روغن و اون دادو و اون دعا و.. هیج کدوم‌تاثیر نداره

نهایتش ۱۸ سالش میشه مثل ما عمل میکنه دیگه. اینقد راحت

آب هویج اینا زیاد بده بخوره..گوشی وتلویزیونم زیاد نده دستش..سرمه ی اصل هم خوبه..البته تجربه ی خودمم ...

وااای مرسی عزیزم.

حتما میخونم میگم بچمم بخونه چندتا سوره بلده

خدا خیرت بده

اللهم عجل لولیک الفرج
اخه گفت اگه نزنه امکان داره ضعیف تر شه. به نظرت راست گفت یا تاثیری نداره؟

راست گفته.موقعی که لازمه باید بزنه تا چشماش تو فشار نیوفته.مثلا موقع درس خوندن،تماشای تلویزیون،سر کلاس.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
بدتر نمیشه اصلا ولی خب خوبم نمیشه تنبلی داشته باشه خوب میشه ولی ضعیفی نه. اب هویج و این‌روغن و اون ...

تا ۲۵ سالگی میگن عمل نمیکنن

من ۶ بهمن ۲۵ رو تموم میکنم برنامه داشتم عمل کنم که نمیدونم تو بارداری انجام بدن یا ن

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️