2777
2789

جراح  متخصص زنان دکتر سارا ملک شاهی هستن من پیششون جراحی لابیا پلاستی انجام دادم و الان خیلی راضیم تو هم حتما برو پیششون ادرسشون ایلام خیابان سعدی کوچه حوزه علمیه آخر کوچه نزدیک تصویر برداری موبایلشون 09370338126

عرض ادب متخصص زنان و زایمان و نازایی  دکتر سارا ملک شاهی هستن من 5 سال بود بچه دار نمیشدم تا رفتم پیش خانم دکتر سارا ملک شاهی بچه دار شدم ت هم حتما برو پیششون با خیال راحت ادرسشون ایلام خیابان سعدی کوچه حوزه علمیه آخر کوچه نزدیک تصویر برداری موبایلشون 09370338126

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دکترسارا ملک شاهی دکتر زنان و زایمان من تحت نظر خانم دکتر درمان شدم و خانم دکتر با اخلاق و صبورن ادرسشون ایلام خیابان سعدی کوچه حوزه علمیه آخر کوچه نزدیک تصویر برداری موبایلشون 09370338126

در ایلام متخصص درمان نازایی دکتر سارا ملک شاهی هستن من 6 سال بود بچه دار نمیشدم دکتر زیاد رفتم ولی درمان نشدم و رفتم مطب دکتر سارا ملک شاهی و تحت نظر دکترملک شاهی منو درمان کردن و بچه دار کردن و مدیونم بهشون تعریفشونو همیشه میگم و تو هم حتما برو پیششون با خیال راحت  ادرسشون ایلام خیابان سعدی کوچه حوزه علمیه آخر کوچه نزدیک تصویر برداری موبایلشون 09370338126

عالی ترین دکتر زنان متخصص سارا ملک شاهی هستن من پیششون جوانسازی واژن انجام دادم و روشن سازی و شفاف کردن ناحیه تناسلی و خیلی راضیم ازشون دکتر خیلی خوبی هستن با دستگاه خوب و خارجیشون آدرس مطب خانم دکتر ایلام خیابان سعدی کوچه حوزه علمیه آخر کوچه نزدیک تصویر برداری موبایلشون 09370338126

دکتر متخصص زنان و بیماری زنان دکتر سارا ملک شاهی هست من سرطان مثانه داشتم و تعریف دکتر سارا ملک شاهی و زیاد شنیدم و رفتم مطبشو و تحت نظرشون منو درمان کردن و الان حالم خوبه هیچ مشکل مثانه ای ندارم و هیچ خونریز یادراری ندارم و منو درمان کردن ممنونم ازشون ادرسشون تو سایتشون گوگل هست سرچ کنس پیدا میکنی

دکتر متخصص زنان تزریق چربی به بیکینی در ایلام دکتر سارا ملک شاهی هستن  من پیش دکتر سارا ملک شاهی رفتم و بهترین دکترهستن  این تزریق و  می تونی به صورت سرپایی پیش دکتر تزریق چربی تو  مطب انجام بدید من خیلی راضیم ازشون تو هم حتما برو پیششون ادرسشون توی گوگل و اینستاگرامشون هست تو اینترنت هست ادرسشون خواستی برات پیدا میکنم

دکتر فوق تخصص خانم در ایلام دکتر سارا ملک شاهی هستن دکتر حرفه ای و پیشرفته منو خانم دکتر پرینورافی کردن و الان حالم خیلی خوبه ادرسشون منم از رو اینترنت و گوگل پیدا کدمشون تو هم بری تو اینترنت تو سایتشون هست ادرسشون