2777
2789
عنوان

خانم هایی که شوشوهاشون بعد یه ماموریت طولانی بر میگرده بیان داخل

| مشاهده متن کامل بحث + 8009 بازدید | 25 پست
مامان فاطی جون من می دونم اداره کردن زندگی دست تنها با دو تا بچه خیلی سخته .شوهر خواهر من هم کارمند کشتیرانی هست و خواهرم شرایطش مشابه شماست. انشالله خدا خودش پشت و پناه تون باشه و مشکلات رو براتون هموار کنه. ولی به خاطر بچه هات باید سعی کنی زندگیت رو گرم نگه داری و با آغوش باز از همسرت استقبال کنی. انشالله که به سلامت میاد همسرت و با هم روزهای خوبی می گذرونید. می دونم خیلی سخته ولی به گذشته هم سعی کن دیگه فکر نکنی، وقتی میگی همسرت رو علی رغم بعضی مسائل دوست داری پس بچسب به زندگیت و برای اینکه بچه هات هم از این شرایط ضربه نبینند مواظب خودت باش و روحیه ی خودت رو خوب نگه دار.
مامان فاطی جون.هما جان راست میگه.به خودت خیلی برس می دونم وقت زیادی با وجود دو تا بچه نداری وکار خونه هم مزید بر علته .منم شرایطم مشابه تویه ولی من یک بچه دارم.الانم مرخصی ام و از اذر باید برم سر کار.با اینکه مامانم پیشمه ولی نمیخوام بچهمو پیشش بزارم.از طرفی شوشو هم همون موقع ها میاد.شو شو من هم دریایه!!!!
مهندس سوم کشتی نفتکش است.الانم رفتن چین.اتفاقا میگه واسه تو هیچی نگرفتم و همش واسه پسرم اسباب بازی گرفته.
راستی در مورد حرف دیگران گفته بودی.دست گذاشتی رو نقطه حساس زندگی من.دقیقا احساس تورو دارم.وقتی ازم می پرسن شغل شوهرت چیه داغ دلم تازه میشه... و سیل مهربونی هاست که به سمتم میاد .به خیال خودشون دارن با من همدردی میکنن.اخی تنها نمیترسی.شب بیا خونمون.با نی نی چکار میکنی.سختت نیست؟
اونجا دوست دارم هر چی دم دستمه بکوبم تو سرشون و بگم شما که از شرایط من هیچی نمیدونید اظهار نظر نکنین....

ببخشید زیاد شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
من اومده بودم اینجا از شما دلداری بشنوم دیدم باید کلی قدر وضعیت خودمو بدونم وکمی من شما رو دلداری بدم
آخه امروز شو شو رفت یه سفر کاری دور (دو هفته ای) ومن موندم به اینکه تنهایی چکنم
در کل زیاد ماموریت نمیره.اما راستش وقتی میره بیشتر از تنهایی و دلتنپگی من از دلهره و نگرانی اذیت میشم به خصوص الان که باردارم هستم
در مورد حرف مردم که میگید میخوام من خودم از طرف همون مردم یه چیزی بگم
دیروز به دوستم که همکارم هم هست (و گفته بود شوهرش مرتب در سفر کاریه) گفتم تو جکار میکینی با تنهایی و نبودن شوهرت ؟من که موندم این دوهفته نبود همسرمو چطور تحمل کنم
اونم خیلی محکم و عادی گفت نه من مشکلی ندارم خوب یه سختیهایی داره اما من برام عادیه ... حالا که متنای شما رو خوندم گفتم نکنه حرف بدی به دسوتم زدم .ولی خودم میدونم که اصلا منظور بدی نئاشتم
فکر کنم اطرافیان شما هم همینطور باشه شاید واقعا براشون جای سواله
به نظرم بهتره مثل دوست من خیلی محکم و بی تفاوت به این سوال برخورد کنید
طوری که طرفتون احساس کنه چه ادم محکمی هستید
چقدر حس ها بهم نزدیکه...شو شوی من هم بعد از 1 ماه آخر این هفته میاد و من هم دقیقا همین حس خجالتو دارم ولی عاشقشم و بی صبرانه لحظه شماری می کنم که بیاد..اوایل فکر می کردم بدون اون نمی تونم دوام بیارم ولی چاره ی نبود و زندگی ادامه داشت در کل واسه خودم یه پا مرد شدم....
salam mamane fati va darya joon shohare man ham afsar sevome keshti hast man ham az bas digaran tarahom mikonan hata tarjih dadam sare kar naram va be kasi nagam key mire va miad.vali vaghti miad engar taze ezdevaj kardim kheyli hese khoobi hast.ama az in ke hala bayad az mehmoonash paziraii konam ya mehmooni hai ke dust nadaram beram va kolan rahatim ro az dast midam narahat misham
مهراوه جون.واقعا الان من این طوری شدم که میگی.نمیدونم شاید غرورم بهم اجازه نمیده که بگم داره بهم سخت میگذره.شایدم می خوام خودمو جای یه ادم قوی که مشکلات زندگی روش تاثیری نداره جا بزنم.!
ولی الان سعی میکنم زیاد در مورد شوهرم و شغلش با کسی صحبت نکنم.اگه هم بحثش پیش بیاد میگم:من که به این شرایط عادت کردم و اگه شما هم جای من بودید حتما عادت می کردید.اما ته دلم این طور نیست و با تمام وجود دوست دارم فریاد بزنم:رضا جان تورو خدا زود بیا که بی تو خیلی سخت میگذره.