2777
2789
عنوان

چجوری یکیو فراموش کنیم

144 بازدید | 21 پست

سلام 

لطفا راه حل بدید خیلی نیاز دارم کلا فکرمو مشغول کرده منم نمیخوام جز درس چیزی فکرمو مشغول کنه در ضمن کسی هست که هر روز باهاش چشم تو چشمم میبینمش هر روز 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم در تورو دارم فراموش نمیشه اگ عشق واقعی باشه اگ نباشه زمان میبره  ولی من  دارم باهاش ک ...

من بابا تو فاز درسم عشق کجا بود رفیقمه با عشق و اینا یه جوری می‌سازم و میسوزم ولی اینو کجای دلم بزارم 

وا خب ازش فاصله بگیر چند سالته

تو یه کلاسیم تا حد امکان خیلی خودمو سرد نشون میدم که حتی همیشه دعواهامون سر همین بود الان کامل ازش فاصله گرفتم ولی اصلا میاد یه پیام‌هایی میده حس گناه میده به آدم که من عذاب وجدان بگیرم بعد من فقط دارم حرص اینو میخورم چجوری این همه عمرمو پای این آدم گذاشتم به خاطر همنی میخوان برام عادی شه که دیگه بشه برام مثل یه همکلاسی 

تو یه کلاسیم تا حد امکان خیلی خودمو سرد نشون میدم که حتی همیشه دعواهامون سر همین بود الان کامل ازش ف ...

کلاس چندمی 

دوست خوبه ولی خیلی صمیمی واسه دروان درس و مدرسه نه ..ولی تو دوران دانشجویی ارخ

کلاس چندمی  دوست خوبه ولی خیلی صمیمی واسه دروان درس و مدرسه نه ..ولی تو دوران دانشجویی ارخ

آره خودمم میدونم اینو به خاطر همین دیگه کلا 1لا وست نمیشم با کسی تو دوران دبیرستان که بخواد اعصابم خراب کنه 

دهم 

آره خودمم میدونم اینو به خاطر همین دیگه کلا 1لا وست نمیشم با کسی تو دوران دبیرستان که بخواد اعصابم خ ...

اواییییییییییی سنت کمه دوست و رفیق داشته باش اما ن خیلی صمیمی دانشگاه ک رفتی دیگ صمیمیش خوبه ..

البته من خودن دوران کنکور داشتم یه رفیق ک باهم درس میخوندیم تو پانسیون دوتامون هم قبول شدیم اما الان ک مشاوره کنکور میدم ب هیچ وجه دوستی نزدیک به دانش آموزان پیشنهاد نمیدم اصلا مانع میشم مخصوصا سال کنکور

اواییییییییییی سنت کمه دوست و رفیق داشته باش اما ن خیلی صمیمی دانشگاه ک رفتی دیگ صمیمیش خوبه .. الب ...

خودمم خیلی وقته به این نتیجه رسیدم و با خیلیا که بودم کم تر هستم یعنی بیشتر سرم تو لاکه خودمه کار خودمو میکنم ولی این از اول راهنمایی بوده الان هی داره رو مخم میره از این لحاظ نمیدونم چیکار کنم که برام مهم نباشه 

هیچی بیخیالش شو سعی کن همیشه ذهنت آزاد کنی از همین الان واسه کنکورت بخون ک سال آخر انچنان اذیت نشی

آره دارم سفت و سخت میخونم ولی ریاضی و فیزیک هر چی میخونم هیچی نمیشه چیکار کنم براشون