2777
2789
عنوان

یسریا اینجا چقد ادمارو قضاوت میکنن😏

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 22 پست
الان چه ربطی به چادر داشت.  ول کنید چادری ای بدبختو

تو خیابونم نگاهای ی عده آزار دهندست...

من خودم محجبه هستم و تو خیابون انواع تیپ و قیافه رو میبینم ولی حتی خیره نگاهشونم نمیکنم ولی متاسفانه حتی تو مجازیم ی عده نسبت به ما گارد میگیرن

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
منظورم چادریا نیستن مامان منم چادر میپوشه منظورم بغضیا هستن ک تو خیابون با یه نگاه ب پوشش طرف قضاوت ...

پس لطفا قبل اینکه چیزی بگید یکم کلمات رو سبک و سنگین کنید... باور کنید ما ته قلب شما نیستیم که بدونیم منظورتون چیه❤🌱

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هچوقت نخواستم به قول بعضیا کسیو امر به معروف کنم بگم این خوبه این بده اصلا به من چه ربطی داده خدا به انسان عقل و شعور داده خودش باید بدونه کدوم راهو میره

از نظر من چادری باید به بی حجاب احترام بزاره و بی حجاب به چادری

مسلمان به غیر مسلمان

سفید پوست به سیه پوست و برعکس

همه ما انسانیم نباید کسیو مسخره یا قضاوت کنیم

ما ادما برده نیستیم که بگن باید اینطور باشی اونطور باشی

یا یکی حرفی خلاف میلشون زد بگن روشنفکرا هرزه ان

بهش میگم چرا میگی هرزه میگه پس بگم قدیس خب ب کسی که با مردا رابطه داره هرزه میگن

واقعا برام جای سوال بود این بحث چه ربطی به روشنفکری داشت؟

چشم می بندم و باز می کنم همه جا تو را می بینم؛ در هر خانه، هر فصل، هر شهر و هر خیابان.. در تمام رویاها و سفرها.. تو با منی در هر کجا که باشم ترکت نخواهم کرد💍❤‌‌‹ تو دقیقا همون قسمت قشنگ زندگیِ منی که همیشه به وجودش میبالم ؛ تو همون یه نفری هستی ک دلم  میخواد پا به پاش پیر بشم ؛  تو همون یاری هستی ک شهریار میگه بدون وجودش شهر ارزش دیدن نداره ! تو آغاز و انتهایِ منی ؛ یه جوری ک بند بندِ وجودم دیوونه‌وار تو رو می‌پرسته ! آرومِ جونِ من ؛ تو خوش قلب ترین آدمِ دنیایی و قطعا خدا خیلی منو دوس داشته  که تورو بهم داده ؛ )♥︎' ›️ تو زندگیم به این نتیجه رسیدم واسه به دست آوردن چیزایی که دوست داری باید صبر و تلاش کنی 🙃
تو خیابونم نگاهای ی عده آزار دهندست... من خودم محجبه هستم و تو خیابون انواع تیپ و قیافه رو میبینم و ...

دقیقا. اینا فقط میخوان بگن خودشون خیلی خوبن هدف دیگه ای ندارن. اصلا براشون فرق نمیکنه که با این حرف زدنشون پس‌فردا به هر کی چادر میپوشه با دید بد نگاه کنن و چقد هم زیاد شده اینجور کامنتا و حرفا. یسریا ذاتا بیمعرفتن حرف زدن باهاشون فایده نداره

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️
اینجا تا یکی میگه دوس پسر دارم یسری میگن وای حرامه .بعد  زیر پنجره ما یه دخترو پسر میان در حال ...

اینجا همه شدن بچه امام

چشم می بندم و باز می کنم همه جا تو را می بینم؛ در هر خانه، هر فصل، هر شهر و هر خیابان.. در تمام رویاها و سفرها.. تو با منی در هر کجا که باشم ترکت نخواهم کرد💍❤‌‌‹ تو دقیقا همون قسمت قشنگ زندگیِ منی که همیشه به وجودش میبالم ؛ تو همون یه نفری هستی ک دلم  میخواد پا به پاش پیر بشم ؛  تو همون یاری هستی ک شهریار میگه بدون وجودش شهر ارزش دیدن نداره ! تو آغاز و انتهایِ منی ؛ یه جوری ک بند بندِ وجودم دیوونه‌وار تو رو می‌پرسته ! آرومِ جونِ من ؛ تو خوش قلب ترین آدمِ دنیایی و قطعا خدا خیلی منو دوس داشته  که تورو بهم داده ؛ )♥︎' ›️ تو زندگیم به این نتیجه رسیدم واسه به دست آوردن چیزایی که دوست داری باید صبر و تلاش کنی 🙃
دقیقا. اینا فقط میخوان بگن خودشون خیلی خوبن هدف دیگه ای ندارن. اصلا براشون فرق نمیکنه که با این حرف ...

باید به همه احترام گذاشت چه چادری چه بی حجاب

من خودم چادر نمیتونم نگهدارم پس دلیل نمیشه بگم چادر بده چون مادر خودم چادریه اینطور به اونم توهین کردم

ولی تا زمانیکه طرز پوسش کسی به ما اسیبی نزنه ما حق نداریم قضاوتش کنیم کلی میگم

باید به همه احترام گذاشت چه چادری چه بی حجاب من خودم چادر نمیتونم نگهدارم پس دلیل نمیشه بگم چادر بد ...

اره دقیقا

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️
دقیقا. اینا فقط میخوان بگن خودشون خیلی خوبن هدف دیگه ای ندارن. اصلا براشون فرق نمیکنه که با این حرف ...

یه روزی همه محاکمه خواهیم شد

برای همه حرفایی ک زدیم همه کارایی ک کردیم

و ای کاش قبل از اینکه حرفی بزنیم یکم سبک سنگین کنیم ک این حرف چقدر میتونه آدما رو بدبین کنه یا اونا رو از بقیه دور کنه