2777
2789
عنوان

ارزوی چه چیزی رو از بچگی داشتید بهش رسیدید یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 105 پست

دوست داشتم‌ معلم شم

گیتار یا ویولون دوس داشتم

من خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی✨️😇من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هشتادی معلم بشم 🩵بعدش یه ازدواج موفق با یه آقای همچی تموم 👐🏼  بعدش هم یه دخمل تپل مپل ...  میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه تا کسی نتونه مانع رسیدن به هدفم بشه ، دیگه کسی نتونه بخاطر مشکل چشمام اذیتم کنه😭یا اباعبدالله من ازت قبولی فرهنگیان و یه همسر خوب میخوام که خودت تائیدش کنی..⭕ ☆) 👉🏻تاپیکایی با این علامت ، آرزوهایی که بعدا بزودی بهشون میرسم😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما اگر کسی واقعا میخواد موفق بشه و ب خواسته هاش برسه واقعا من 12 فایل دارم درباره افرادی که تو گروه های مخفی عضو هستند ایدیشو بده تلگرام براش بفرستم در رابطه با قانون جذب و افراد فوق العاده ثروتمند 

از بچگی دوس داشتم معلم شم ولی از اونجایی که ازدواج کردم بعد پرستاری قبول شدم شوهرم نزاش برم تو دلم موند معلمی

بعد شوهر پولدار و اخلاق خوب خونه خوشگل داشته باشم خ

هیچی نشد چون خانوادم حماقت کردن نمیبخشمشون چون شوهرم پولدار بود بزور دادنم

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

داشتن ماشین شاسی بلند و داشتن یه خونه شیبییک ، متاسفانه به گرد پاشم نرسیدم😔 و داشتن یه همدم یه عشق واقعی

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
وای خوداااا این یکی از ارزوهای منه..هرجا ببینمش عین دیونه ها زل میزنم بهش مطمعنم یه روز میخریمش😍😍 ...

انشالله عزیزم😍😍

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

کوه آرزوها من بودم😅 از اسکوتر و اسکیت و اسکیت برد گرفته تا داشتن موهایی بلند تر از راپونزل که تا پارکهای اطراف برسه

تا دکتر زنان شدن، کارگردان شدن، آرایشگر شدن(به این رسیدم😂 ولی وقتی رسیدم که دیگه آرزوم نبود) بازی ساز شدن، گیمر شدن

ماشین بوگاتیییی هنوزم میخوامششش

پول زیاددددد که ایشالله به این میرسم😁

نیروهای ماورایی داشتن

دیدن تمام فیلمها و انیمه های جهان

یادگرفتن کل زبانهای جهان

خیلی چیزاروهم یادم نمیاد😅

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

هعییی

ب هیچکدام نرسیدم

اووو آرزو ک زیاده ولی🚶🏻‍♀️

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.                 من‌طُ‌را‌با‌خون‌و ‌دل‌از‌یاد‌بردم‌لطف‌کن‌هر‌کجا‌چشمت‌به‌من‌ افتاد‌کج‌کن‌راهت‌را :)                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯
کوه آرزوها من بودم😅 از اسکوتر و اسکیت و اسکیت برد گرفته تا داشتن موهایی بلند تر از راپونزل که تا پا ...

رسیدن ب خواسته کاری نداره فقط باید اراده کنی تا وقتی اراده نداشته باشی اون خواسته از اسمون واست نمیوفته رو زمین دکتر زنان و کارگردان که درسشو باید بخونی دیدن فیلم و انیمه هم باید بشینی و ببینی 

انشاالله بهش میرسی

دورت بگردم عزیزم ممنونم ، ولی محاله الان دوتا بچه کوچیک دارم تو بدترین جای ممکن دارم زندگی میکنم یعنی اگر عکس بدم همتون روزی هزار بار خدارو شکر میکنید که حداقل خونه خوب و گرم دارین که توش زندگی میکنید

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

کتاب معجزه شکر گذاری رو بخون شب ها بابت چیز های ک داری شکر گذاری کن ب خواسته هات به این که چه طوری میخواد تو زندگیت بیاد فکر نکن و هر اتفاقی تو زندگیت میفته بگو این به نفع منه