2777
2789
عنوان

یعنی تم زنبور پسرونس فقط؟

89 بازدید | 20 پست
16 دی انشالله تولد یکسالگی لیانا جونمه من تم زنبور انتخاب کردم حالا میبینم بیشتر پسرا تمشون زنبوره
خدایا...... دلم مرهمی می خواهد از جنس خودت... نزدیک...... بی خطر....... بخشنده........ بی منت. ...
خب چرا کیتی انخاب نمیکنی؟
دیروز جشن تولد پسر منم بود من تم مینیون انتخاب کرد م به شوهرم میگفتم ای کاش محمدطاها دختر بود تمو کیتی میکردم
تورو دوست دارم، مثل حس نجیب خاک غریب/تو رو دوست دارم مثل عطر شکوفه های سیب/تورو دوست دارم عجیب/ تورو دوس دارم زیاد/ چطو پس دلت میاد منو تنها بذاری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدم آخه رنگ صورتی برای دخترا زیاد استفاده میشه دختر منم سبزست رنگ زرد خیلی بهش میاد
خدایا...... دلم مرهمی می خواهد از جنس خودت... نزدیک...... بی خطر....... بخشنده........ بی منت. ...
من دامنشو درست کردم بادی هم خریدم براش فقط مونده بالش و شاخکش شما جایی رو میشناسین آماده داشته باشه یا خودم باید درست کنم
بنظرم پسر دختر نداره اسپرته
وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.