2777
2789
عنوان

ازمایش ژنتیک

4834 بازدید | 30 پست

سلام 

دوستان ازمایش ژنتیک دادیم هزینه اش خیلی بالا شد کسی جدیدا ازمایش داده 

هزینه اش چقدر شد حس میکنم زیاد گرفتن ازمون 

کدوم ازمایشگاه رفتید و جوابش چی شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازمایشگاههای خصوصی گرونه اما بنیاد ژنتیک هر شهری داره اونجا انجام میدادین خیلی مناسب میگرفتن ما سال ...

ما گفتیم بریم جای خوب چهل میلیون گرفتن 

حس میکنم نسبت ب جاهای دیگه گرون گرفتن

ما گفتیم بریم جای خوب چهل میلیون گرفتن  حس میکنم نسبت ب جاهای دیگه گرون گرفتن

عزیزم یکم زیاد گرفتن.. البته کلا چون آزمایش ژنتیک رو میفرستن خارج از کشور، هزینه ش بالاست. آزمایشگاه مرکز مام هم انجام میده با 10-11 تومن مشاوره ژنتیکم میدن خودشون ..  https://momgene.ir/

سلام دوستانی ک هستین لطفا راهنماییم کنید باید ازمایش سل فری برم چند جا رفتم خیلی زیاده میشه کمکم کن ...

عزیزم آزمایشگاه مرکز مام خیلی خوبه من اونجا انجام دادم .. خودشون هم کلی پزشک متخصص زنان دارن و هم مشاوره ژنتیک .. خی هم معوف و معتبرن توی تهران 

برو توی سایتشون  https://momgene.ir/ 

.بپرس ازشون مشاوره میدن بهت ایشالله که چیزی نیست

عزیزم آزمایشگاه مرکز مام خیلی خوبه من اونجا انجام دادم .. خودشون هم کلی پزشک متخصص زنان دارن و هم مش ...

دوست عزیز سل فری نهایت پنج تومنه اون ازمایش ژنتیک با این فرق داره الان زنگ زدم رویان میگه ۳ و هفتصد

دوست عزیز سل فری نهایت پنج تومنه اون ازمایش ژنتیک با این فرق داره الان زنگ زدم رویان میگه ۳ و هفتصد

عزیزم اون آزمایش ژنتیک بود که گفتم 10-11 عزیزم .. اسمشم اگزوم بود اگه اشتباه نکنم که جهش ژنتیکی رو چک میکردن

سل فیری همون 4 میلیون تومن اینا باید باشه