2777
2789
عنوان

پی آر پی مو و ناراحتی شدید

11360 بازدید | 18 پست

بچه ها من امروز مامانم رو بردم پی آر پی مو انجام بده ولی خیلی پشیمون شدم چون مامانم خیلی دردش اومد الآنم هنوز سرش درد می‌کنه.

لطفاً اگه تجربه ای در این زمینه دارید بیاید بهم بگید😓

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه اولش بیحس نکردن؟

چرا بی حسی فقط بیست دقیقه رو سر مامانم بود و بعدش رفتیم تا انجام بدیم 

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
پی ار پی برای چی انجام دادند؟

برای ریزش مو 

من انجام دادم درد داره یکم و تا ۱-۲ روز ممکنه احساس درد و سنگینی سر داشته باشند ولی بعدش خوب میشه

عزیزم شما بعد از دو روز درد سرتون کاملا خوب شد؟ 

و چند جلسه انجام دادید؟ 

من از شدت عذاب وجدان نمیتونم بخوابم چون من به مامانم گفته انجام بده.

استامینوفن مصرف کنه؟

عزیزم شما بعد از دو روز درد سرتون کاملا خوب شد؟  و چند جلسه انجام دادید؟  من از شدت عذاب ...

بله دردش ۱-۲ روزه خوب میشه. اگه قبلش میکرونیدلنیگ انجام بدن بعد پی ار پی یکم دردش زیاد میشه و ممکنه یکم تورم داشته باشند. اگه درد داشتن فقط استامینوفن می توانند استفاده کنند. من چند جلسه انجام دادم ولی راستش تاثیری نداشت . 

بله دردش ۱-۲ روزه خوب میشه. اگه قبلش میکرونیدلنیگ انجام بدن بعد پی ار پی یکم دردش زیاد میشه و ممکنه ...

ای وای عجب اشتباهی کردم مامانم رو بردم😓 

ممنونم عزیزم 

مامانم دو هفته پیش مزوتراپی انجام داده بود و این هفته پی آر پی و دکتر گفت دو هفته دیگه هم بیاد مزوتراپی مو انجام بده 

ای وای عجب اشتباهی کردم مامانم رو بردم😓  ممنونم عزیزم  مامانم دو هفته پیش مزوتراپی انجا ...

برای بعضی ها خیلی موثر هست امیدوارم برای مادرتون هم همینطور باشه. برای من زیاد موثر نبود . 

برای بعضی ها خیلی موثر هست امیدوارم برای مادرتون هم همینطور باشه. برای من زیاد موثر نبود . 

ممنونم عزیز دلم امیدوارم موهات عالی عالی بشه 😘😘😘😘♥️

عزیزم برای ریزش مو فقط دوره امپول بیوتین و اکسپانتنول جواب میده من دوره ۳ هستم و موهای تازه هم دراوردم😍🌸

کائنات در جریان است مهربان باشید🍃تک نیت رایگان است دوستان برای اطلاعات بیشتر و انواع ایتم های هزینه دار تلگرام به آیدی parisan10 پی ام بدید🍃
عزیزم برای ریزش مو فقط دوره امپول بیوتین و اکسپانتنول جواب میده من دوره ۳ هستم و موهای تازه هم دراور ...

سلام عزیز دلم 😘 

لطفاً بهم بگید که شما خارجی میزنید یا ایرانی ؟

و قیمتش چقدر هست؟

و اینکه منظورتون از سه دوره چیه؟ 

برای ابرو و مژه هم موثر بوده؟

ممنون میشم که پاسخ بدید ♥️♥️♥️♥️♥️