2777
2789

زندگی ازین چالشا زیاد داره ظرفیت روانی تو باید بالا ببری بنظرم چیزی نیس که انقدر خودتو اذیت کنی وبهم بریزی مشکلیه که حل میشه خودتون دوتایی نشد مشاورهخلاصه راه حل زیاد 

تنها شدی مدیتیشن کن شفای روح حالتو دگرگون میکنه خواستی برات بفرستم 

❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان زایمان کردی؟ رابطه دارین؟ بازم داره ادامه می‌ده؟

زایمان ن چند هفته مونده 

ن فهمیدم نداشتیم سمتم آمد ولی خوشم نیومد ازش

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
زایمان ن چند هفته مونده  ن فهمیدم نداشتیم سمتم آمد ولی خوشم نیومد ازش

ای جان بارداری🥰

بارداری ومیشینی به خاطر یه مشکلی که حل میشه زار زار گریه میکنی !!! وای چی بهت بگم دختر فکر بچه رونمیکنی با گریه تو اون درمعرض انواع بیماری های روحی وروانی دراینده قرار میگیره 😣

اول اروم باش ودرک کن که تومادری درسته که ناراحتی ولی اول بچت دراولویت اشکاتو پاک کن برو صورتت بشور چن تا نفس عمیق بکش تا ده بشمار  بعد مدیتیشن کن 

خواستی ایدی تلگرام تو توپی وی برام بفرست  مدیتیشن بارداری رو برات بفرستم 

من پسرم‌ تونوزادی از دست دادم چن روز پیش سالگردش بود

وقتی فوت شد نابودشدم چیزی ازم نموند نه ماه بعدش باردار شدم وقتی گریه میکردم زمین چنگ میزدم اخرش زوزه میکشیدم صدام درنمیومد میخوام بگم حالم افتضاح بود این مدیتیشنا واقعا کمکم کرد …..

مشکلاتو بزرگش نکن اینا مسایل جزیی محسوب میشه وحل شدنیه 

چیز وحشتناکی نیس 

ای جان بارداری🥰  بارداری ومیشینی به خاطر یه مشکلی که حل میشه زار زار گریه میکنی !!! وای چی به ...

بمیرم برات چقد سختی کشیدی 

انشالله زیر سایه پدر و مادر قد بکشه 

هعییییی خواهر درد های من هی بیشتر میشه کمتر نمیشه

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷