2777
2789
عنوان

چرا غذای بیمارستان هیچ وقت خوشمزه نیست 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 4029 بازدید | 59 پست

من آبگوشت دارم ولی زایمان کرده بودم بیمارستان چمران تهران دو وعده غذا خوردم عالی بود یه جوجه کباب یه زشک پلو با مرغ کنار جفتشم سوپ بود که عالی بود،حالا نمیدونم من ضعف زایمان داشتم که بهم مزه داد یا واقعا خوشمزه بود چون زایمان بسیار سختی داشتم یه جورایی از مرگ برگشتم

بلندترین فریاد من سکوت من است...
قبل بیمارستان فشارش خوب بود الان یک هفتس بالاس...اره سکته مغذی کردن و اینتوبه شدن یک ماهه

چون مادرتون سکته کرده بودن باید آروم آروم فشار رو آورد پایین ،یهو فشار پایین بیاد خطرناکه 

معمولا دو سه هفته صبر میکنن خود به خود مییاد پایین 

اگه پایین نیاد قرص تجویز میشه

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بلع ندارن چون اینتوبه شدن واسه همین گفتم قرص فشار بدم  

انشاله زودتر سلامتیشونو بدست بیارن

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
چون مادرتون سکته کرده بودن باید آروم آروم فشار رو آورد پایین ،یهو فشار پایین بیاد خطرناکه  معم ...

ممنون از راهنماییتون

لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏
ناراحت نشیا نوشجونتم ولی من همیشه حس میکنم با چکمه درست میکنن بخصوص سوپو😁 

نه بدبختا خیلی تمیزن 

آدم نباید دروغ بگه😂😂😂

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...
بازم خداروشکر کن کشک بادمجون ندادن من از وقتی تو هواپیما کشک بادمجون خوردم دیگه رشد نکردم ..... &nbs ...

آخی عزیزم 

واقعا راست میگی کشک بادمجون چیه 

من چون شکموام قبلش صبحانه هتل ناگت بود لقمه گرفته بودم 😂

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
نه بدبختا خیلی تمیزن  آدم نباید دروغ بگه😂😂😂

عزیزززم😂😂من همش تصورم اینه بااینک خود پرسنل هم از همین غذا میخورن

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
آخی عزیزم  واقعا راست میگی کشک بادمجون چیه  من چون شکموام قبلش صبحانه هتل ناگت بود لقمه ...

خب پس محکم کاری کردی

من انقد دلم سوخت ک مثلا قسمت Vip هواپیما بودیم بابت بلیط پول بیشتری گرفتن ولی غذاش ک اصلا بدرد نمی‌خورد فقط دستمال سرد و گرم و دمنوشایی ک آوردن خوب بود

خب پس محکم کاری کردی من انقد دلم سوخت ک مثلا قسمت Vip هواپیما بودیم بابت بلیط پول بیشتری گرفتن ولی ...

برای من پذیرایی هم افتضاح بود 

خب پس محکم کاری کردی من انقد دلم سوخت ک مثلا قسمت Vip هواپیما بودیم بابت بلیط پول بیشتری گرفتن ولی ...

هواپیمای شما چی بود

سفر داخلی یا خارجی ؟

من سفره  خارجی داشتم با ایران ایر

از همه چیزش راضی بودم هم رفت هم برگشت

بـرای تویـی که قلــب منـی🤍✨

والا من یه مدت تومجالس کارمیکردم خیلی لوکس و لاکچری بود ولی ظاهرش اینجوربود دراصل غذاهای مونده رو بهش ادویه میزدن میدادن مردم شربت هم توهرباغ که آب نبود صاحب باغ آب استخر میداد به کارمندا تاباهاش شربت درست کنن البته خوده صاحب تشریفات خبرنداشت تو اشپزخونه و گارسون ها چخبره مردم کلی تعریف میکردن ولی نمیدونستن چخبره

والا من یه مدت تومجالس کارمیکردم خیلی لوکس و لاکچری بود ولی ظاهرش اینجوربود دراصل غذاهای مونده رو به ...

نگوووووو😳😬چه بی انصاف پس میزبان پول کدوم منو رو داده بود !!  بدترین تالارهای جنوب شهر هم نهایت  غذامعمولیه و یه مدل دیگه مونده و اب استخر و ...نیس

میشه اسم باغ بگی یه موقع اتفاقه دیگه اونجا نرم🙏  لطفا