2777
2789
عنوان

کیا با برادر شوهرشون رابطشون خیلی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3423 بازدید | 56 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهم درحدسلام بدون احوالپرسی    

🤣🤣🤣

وآس هَرکی شّآخی،وآسْ ما بِگو اُولیات بیآد😁😁  اون کسی  که دنبالته رفتگره شهرداریه  ما اشغالا رو تحویل نمیگیریم 👌🏻👌🏻 🌹🌹🌹 تمام دنیام پسرم 🌹🌹کچه کوردم ✌🖕

من ۲تا برادرشوهر دارم عین دست خر

عروسی ما نیومدن مام نرفتیم عقد یکیشون

البته هردو ب ظاهر نتونستیم ولی در اصل اگه میخواستن میومدن ب مراسم همدیگه

رابطه ما سلام خدافظ

ولی با داداش خودم خوبیم

شوهرم با داداش من گرمتره تا داداشا خودش

دوسشون داره ولی سردن ظاهری

منم خب تحت تاثیر روابطشون رسمی هستم باهاشون

منم باهمشون رابطم خوبه . حتی بقیه عروسا چون فامیلیم از بچگی باهم بزرگ شدیم و الانم جونمون به همدیگس. ارتباطمون خوبه  چه مجرد بودن چه الان. دورهم هستیم خوش میگذره.گوش شیطون کر🤣

آره با برادرشوهرم که شوهرخواهرمه صمیمی ایم ولی تنها نمیاد خونمون همیشه با خواهرم میاد

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
من ۲تا برادرشوهر دارم عین دست خر عروسی ما نیومدن مام نرفتیم عقد یکیشون البته هردو ب ظاهر نتونستیم ...

منم تحت تاثیر روابط شوهرم ،خیلی با هم دیگه خوبن طوری که همش با هم بودن دوره مجردی شوهرم 

بعضی وقتا شوهرم تو دوره دوستیمون برادر شوهرمم میاورد با خودش سر قرار😂

فقط همو ببینیم یه احوالپرسی کوچیک ،همین،کلا زیاد با هیچکس صمیمی نمیشم،اخلاقم اینطوره ،اون خیلی خیلی سعی داره جلو من نشون بده که زنش خیلی توی رفاه هست و هرچی بخواد براش تهیه میکنه،به نظرم رفتاراش خیلی  بچه گانه هست

2810