2777
2789
عنوان

دوست جونیا هرکس آخر شبی آرامش میخواد بیاد😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 56 پست
حاجتت روا خواهریم  خدا دلتو بحق مادرمون خانم حضرت زهرا سلام الله علیه آروم کنه 🤲💚  ...

قربونت برم خیییلی ممنونم ازت چشم حتما میخونم بابای نازنینم بدجور مریضه جلو چشمام داره آب میشه

برا من دعا کنید حالم بده ۱۹ سال زندگیم سیاهه

عزیزدلم ان شاالله بحث دستای کوچولوی حضرت علی اصغر علیه السلام 💚 و بی بی رقیه خاتون سلام الله علیه💚 تمومه گره هات وا بشه 

واسه حاجتت تونستی هر روز سوره مبارکه محمد و بخون یا روزی چند آیه یا اگه وقت نداری شنبه ها ک متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون تقدیم کن به پنج تن آل عبا عاااااالیه معجزه می‌کنه دوای همه درداست کلا 3۸ تا آیه بیشتر نداره ولی کلی حاجت گرفتم از این سوره پاک با اعتماد به خدا بخون و توکل کن ب خدا ان شاالله حاجت روا میشی بحق مادره پاکمون 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم خیییلی ممنونم ازت چشم حتما میخونم بابای نازنینم بدجور مریضه جلو چشمام داره آب میشه

فداتشم الهی 

مطمئن باش خدا حاجتتو میده روز پدر در راهه تونستی سوره محمد و هر روز بخون کلا شاید ده دقیقه طول بکشه شاید هم کمتر 

هر روز بخون تا روز ولادت تقدیم کن به بابای مهربونمون حضرت علی علیه السلام مطمئن باش آقا بهت عیدی میده😍😍😍ان شاالله شفای پدرتو عیدی بده بهت😍😍😍😍😍

برا من دعا کنید حالم بده ۱۹ سال زندگیم سیاهه

عزیزم انشالا خدا دلتو شادکنه حاجتروا بشی♥️ شهید ابراهیم هادی و شهید میلاد مصطفوی حاجت میدن براشون سوره یا صلوات هدیه کن

قربونه دله مهربونت تو دلت آماده بود عزیز دلم وگرنه منه روسیاه چیکاره باشم 🥺  اگه حاجتی داری& ...

اگر یک نفر را به او وصل کردی برای سپاهش تو سردار یاری🫀❤️دل آشفته بودن دلیل کمی نیست اگر بی قراری بدان یار یاری…

زنده باشی چشمم ممنونمم کلیی 

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍
عزیزدلم ان شاالله بحث دستای کوچولوی حضرت علی اصغر علیه السلام 💚 و بی بی رقیه خاتون سلام الله علیه💚 ...

ممنون از دعای خیرت کم اوردم واقعن ازبچگی زلیل شدم از بی کسی 

بغل تابوت من گریه نکن      خودت باعث شدی اینجا بخوابم       نمیتونم تورو بغل بگیرممم         بدوتمومش کن خاکو بریز
فداتشم الهی  مطمئن باش خدا حاجتتو میده روز پدر در راهه تونستی سوره محمد و هر روز بخون کلا شاید ...

فداااات بشم انشالله حاجت رواباشی و تنت سلامت 

چقدرررر دعای قشنگی کردی و انرژی مثبت دادی با خوندن متنت خنده اومد رولبم 

عزیزم انشالا خدا دلتو شادکنه حاجتروا بشی♥️ شهید ابراهیم هادی و شهید میلاد مصطفوی حاجت میدن براشون سو ...

ممنون ب لطف دعای شما

بغل تابوت من گریه نکن      خودت باعث شدی اینجا بخوابم       نمیتونم تورو بغل بگیرممم         بدوتمومش کن خاکو بریز
عزیزم انشالا خدا دلتو شادکنه حاجتروا بشی♥️ شهید ابراهیم هادی و شهید میلاد مصطفوی حاجت میدن براشون سو ...

منم‌خیلی از شهید هادی پاک حاجت گرفتم ایشون یکی از بهترین واسطه پیش خدای یکتا هستن 

بر مقامشون صلوات