2777
2789
عنوان

بیاین حااااله خوووووب😍😍😍😍😍

173 بازدید | 17 پست

سلام دوستان بیاین بذهم انرژی مثبت بدیم 😍 یادمون نره تو اوج مشکلاتمون یه خدایی داریم بزرگتر از همه حتی بزرگتر از مشکلات بزرگ پس به خودش توکل و اعتماد میکنیم تو سختیا ، هر وقت خسته شدیم نماز و قرآن می‌خونیم و با یادش آروم میشیم 

چقد قشنگ میگه الا بذکر الله تطمئن القلوب 😍 آگاه باشید که با یاد خدا دلها آرام میگیرد😍😍 یادمون نره اگه کارمون گره خورد یادمون نره اگه قفلی ایجاد شد مهم نیست قفل دسته کیه مهم اینه کلید دسته خدای کریم و مهربونه مونه😍😍😍😍😍😍😍🤲 

پس هر صبح بیدار شدیم میگیم  الهی به توکل بر نام اعظمت بسم الله الرحمن الرحیم 😍😍😍 و صبح مونو شروع میکنیم یا موقع انجام هر نیتی با نام اعظم خدا شروع میکنیم😍😍😍😍😍😍😍😍🤲

😍نگران فردایت نباش

خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست

ما اولین بار است بندگی می کنیم

ولی او بی زمانی است که خدایی می کند

اعتماد کن به خدایی اش 

😍توکل تو همین بس که یاوری از برای خویش جز خدا نبینی 

😍مهم نیست که با چه طوفانی روبرو هستید
باید بدانید که خدا شما را دوست دارد.
او شما را رها نکرده است 

😍خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین

زمانیکه تنهائید “تفکر”زمانیکه غصه دارید “سکوت”زمانیکه به مشکل برخورده اید “آرامش”زمانیکه همه چیز بهم ریخته “صبر”زمانیکه هیچ چیز آنطور که باید نیست”اُمید”و در کنار همه ی اینها خدا را برایتان آرزومندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبحم اینجا بد شروع شد،ممنون از حس خوبی که اخر شب بهم دادی👍😊

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
صبحم اینجا بد شروع شد،ممنون از حس خوبی که اخر شب بهم دادی👍😊

عزیزدلم اصلا اینجا رو تو زندگیت تقریبا میشه گفت به حساب نیار چون خدا ان شاالله هدایتمون کنه خیلی انرژی منفی میدن بعضی وقتا 

منم همینطور❤️  ان شاالله همیشه پاداش خدا برات پشته هم بیاد  الان خیلییییییی نیاز دارم ...

ممنونم از دعای قشنکت از ته دلم دعا میکنم ب تمام ارزوهات برسی همیشه وجود خداوند حس کنی چشلت از ذوق تربشه🌹💋♥

ممنونم از دعای قشنکت از ته دلم دعا میکنم ب تمام ارزوهات برسی همیشه وجود خداوند حس کنی چشلت از ذوق تر ...

منم یه دنیا ممنون از دعای قشنگت در حق منه روسیاه 🥺🥺🥺 

الهی آمین برای همههههه همین باشه،😍😍😍😍😍😍