2777
2789
یه ذره حیا هم که بینتون هست از بین میره توجه نکن و نزار اوقات تنهایی داشته باشه  بعدشم شما بار ...

احی دارم گریه میکنم 

الان بیدار شد نگفتم 

گفتم قلبم درد می‌کنه ی زره نشست رفت خوابید

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😭😭😭😭دستام داره می‌لرزه من حتما اونی ک اون می‌خوام نیستم  اگه اون تو گوشی من میدید چی فکر ...

دقیقا بنظرم برو بزن تو دهنش غلط کرده از این چیزا دیده وای خدا کمک کن همرو 

ببین عزیزم بگو اگه امام زمان بیاد گوشیتو میدی چک کنه ؟ خجالت 

چی میشه مگه دیدی من خودمم قبلا نگاه میکردم میخوای به روش بیاری هم راحت بگو مگه با شوهرت رو دروایسی د ...

نمیخوام فکر کنه چک کردمش 😔😔

دقیقا بنظرم برو بزن تو دهنش غلط کرده از این چیزا دیده وای خدا کمک کن همرو  ببین عزیزم بگو اگه ...

هم خوابی پسر با مادر 

این بود فیلمش با هزار تا چیز دیگه

ولی چقدر دلم برای خودمون زنا میسوزه انگار عروسک این مرداییم ک بخاطر یه حاملگی سریع میرین پی این چیزا ...

دلم کبابه دارم زار میزنم زارررر

شما باشوهرت خیلی رودروایسی داری من خودم هرازگاهی موقع خواب میگم تو بخواب من فعلا با گوشیت کار دارم ا ...

رودرواسی دارم 

الان تازه آقا ناراحت اینم میشه چرا چکم کردی

حالا خودتو اذیت نکن بخاطر اون ... ارزش نداره با حاملگی بخاطر اون کارش بخای خودتو عذاب بدی 

بخدا دروغ نمیگمم 

ای کاش نمی‌دیدم 

اصلا موندم کی وقت کرده ببینه همش سرکاره

عادی نیست  میدونی مطمئنم بخاطر باردار بودنم هستش چون دوس ندارن شکممو هیکلمو

ت تقصیری نداری

شما الان یه مادری و فرزند اون اقارو حمل میکنی طبیعتا تغیراتی توی بدن شما شکل میگیره ک دلیل بر این نیست ک زشتید یا هیکلتون بده

اون فیلما دقت کنید اون *فیلما* چیزی جز نشون دادن ندارن و قطعا ضعف های هست ک کارگردان میپوشونه 

پس سعی کن خودتو اول اذیت نکنی بعد ت موقیتی بدون دعوا و بحث دلیلشو از همسرت بپرسی و با کمک هم مشکلو حل کنید

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            
رودرواسی دارم  الان تازه آقا ناراحت اینم میشه چرا چکم کردی

یه مدت ناراحت میشه بعدا براش عادی میشه ولی تو میخوای اصلا به روش نیار چون تاریخچه جستجوشو پاک میکنه دیگه هیچی نمی‌بینی از جستجوهاش