2777
2789
خوب دیگه لطفا به نظرات افراد کم سن و سال توجه نکن چون اکثرا مثل خودت بی تجربه هستن  بهتره بجای ...

ممنونم عزیزم 

بنظرت بیدار کنم باهاش حرف بزنم 

بگم مگه من چیم کم تر از اوناس ک اونارو میبینی و...

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله خدا نابود کنه این فیلما و کارگردان هاشو و هر کس داره اینارو پخش میکنه زندگیارو نابود میکنه ا ...

خیانت یهو شروع نمیشه 

کم کم 

اول سرچ فیلم بد 

بد نگاه کردن 

بعد تجربه کردن

😔😔😔😔😔😔فقط می‌دیدی چیا دیده  چه زن هایی رو توام مثل من حالت خراب میشد

میدونم عزیزم درکت میکنم ولی زیاد فکرتو درگیر نکن توام فقط به خودت برس ببین شوهرت چه مدل زن هایی رو دوس داره چاق لاغر یا چه شکلی؟ توام اون شکلی شو

میدونم عزیزم درکت میکنم ولی زیاد فکرتو درگیر نکن توام فقط به خودت برس ببین شوهرت چه مدل زن هایی رو د ...

سینه بزرگ 

لاغر 

متاسفانه هیچ کدومشو ندارم😔😔😭

عزیزم نه واسه اندامته نه حاملگیت من اندامم خوبه نه چاقم نه خیلی لاغر شوهر منم یه دوره با این کارش ...

مال من عجیب غریب سرچ کرده 

اصلا نمیتونمممکم بگم

خب اخه حامله ای واسا  بچت چیه؟ ولش کن شوهرتو من اعصابم ریخت بهم اه

دختره عزیزم

دارم از غصه میمیرم خودمم

ممنونم عزیزم  بنظرت بیدار کنم باهاش حرف بزنم  بگم مگه من چیم کم تر از اوناس ک اونارو میب ...

بنظر من صلاح نیست بگی چون میفهمه چک میکنی ش و ادم ناخوداگاه اگه ببینه زیر ذره بین هست اعتمادشو از دست میده و چه بسا بیشتر هم خطا میکنه 

اگه نظر منو بخوای به عنوان خواهر بزرگتر بهت میگم به روش نیار ممکنه اینجوری راه مخفی کاری هم یادش بدی 

اما تحت کنترل خودت در بیارش.بهترین کار‌همینه که حواست و بیشتر بهش بدی

بخاطر بارداریت قافل نشو ازش .این همه صبر کردی تا بعد از اومدن نی نیت صبر کن بعدش که رو فرم اومدی روال سابق زندگی تون برگشت سر جاش اونموقع زمان بهتری هست برای گفتن این موضوع 

💔