2777
2789
عنوان

سوره جن میخونم و چند شبه کابوس میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 23 پست
از کجا بفهمم ختم درسته؟؟

ازاون جایی که ائمه دستور داده باشن. الباقی همگی توش حرف هست. گاها راه ورود اجنه رو باز میکنن و اثر منفی دارن. اگه برای دفع جن میخواید بخونید سوره ی جن رو بدون دستور کسی و صرفا به تبعیت از اهلبیت و گره گشایی خداوند و با هرتعداد که مایلید بخونید.

دردی که درمانش تو باشی دوست دارم... 
ازاون جایی که ائمه دستور داده باشن. الباقی همگی توش حرف هست. گاها راه ورود اجنه رو باز میکنن و اثر م ...

الان اینا رو حذف کنم؟( آیه ۱۰۳آل عمران ۱۴مرتبه, آیه ۱۱مائده ۱۴مرتبه ,۱۴فلق ,۱۴ناس هدیه ب ۱۴معصوم )فقط سوره جن رو بخونم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اینا رو حذف کنم؟( آیه ۱۰۳آل عمران ۱۴مرتبه, آیه ۱۱مائده ۱۴مرتبه ,۱۴فلق ,۱۴ناس هدیه ب ۱۴معصوم &n ...

میتونید همه رو بخونید چون ایات قران هستن پس از لحاظ محتوا مشکلی باهاشون نداریم، اما دوتا مشکل دیگه هست، اول اینکه اعداد خاصی داده به شما و دوم اینکه ازش دستور گرفتید، پس توصیه میکنم نیتتون این باشه که بدون دستور کسی صرفا هدیه میکنید به اهل بیت، و اعدادش رو هم تغییر بدید. مثلا بیشتر بگید، ضرر که نداره هیچ، ثواب و برکتش هم بیشتر میشه و کاملا مطمئن میشید که نه گناهی مرتکب میشید، نه آسیبی میزنه بهتون

الان اینا رو حذف کنم؟( آیه ۱۰۳آل عمران ۱۴مرتبه, آیه ۱۱مائده ۱۴مرتبه ,۱۴فلق ,۱۴ناس هدیه ب ۱۴معصوم &n ...

اذکار و ادعیه ای که تعداد خاصی دارند رو فقط براساس روایات انجام بدید. 

مثلا درمورد تسبیحات حضرت زهرا تو روایاتمون اومده که بااین تعداد باشه و ما با خیال راحت انجام میدیم. 

میتونید همه رو بخونید چون ایات قران هستن پس از لحاظ محتوا مشکلی باهاشون نداریم، اما دوتا مشکل دیگه ه ...

ممنونم ازتون چون خیلی عذاب وجدان داشتم که نکنه کار گناهی کردم و حالم بدتر بشه