2777
2789
عنوان

جاريم طلاق گرفته بچشو به گردن بگيرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6430 بازدید | 162 پست

ثوابم نداره کمک هم نده اونیکه خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بببین هنوز عقدی خونه خودت نرفتی بد درگیر بچه بشی  بعد عروسی دوست داری عاشقانه های دو نفره داشته باشی با شوهرت ولی یه بچع که گریع میکنه نمیزاره  اینو یه کسی داره بهت میگه که خودش تو  اول عروسی بچه دار شده و عشق حال اول ازدواج زیاد نتونستم بکنم   حالا بچه خودمه ازگوشت پوست خودمع باز گاهی عصبی میشم شبا که چرا گریه میکنه نمیزاره دو دقیقه بغل شوهرم بخوابم  حالا بچه یکی دیگه اونم جاری  سختت میشه برات 

ببخشيد ازنظرمن مست شده چون خونه دارن ماشين دارن شوهرش كارداره فقط بااين كاري نميكنه رابطه جنسي

پس سه تا بچه از کجا؟ینی تازگی شوهرش ناتوانی گرفته؟

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆

اصلا گردن نگیر.خیلی دلت میسوزه برو پیش مادرشوهرت کمک کن.ولی خودت مسولیتشو به عهده نگیر به هیچ وجه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

ببین یه کاربر دیگه هم اینجا بود گفت جاریم قهر کرده رفته من دیدم بچه هاش گناه دارن اوردم پیش خودم رسیدگی میکنم بعد جاریم زنگ زده تو غلط کردی اینکار و کردی

تو که بین زن و شوهر نبودی ببینی دلیل اختلافشون واقعا چیه شاید جاریت داره شوهرش و تنبیه میکنه پس شما هیچی نگو که خرابکاری نشه

از نظر قانونی بچه تا هفت سال با مادره. حالا مادره مسئولیت بچا های قد و نیم قدش رو قبول نمیکنه شما میخوای گردن بگیری؟؟؟ اونم سال اول ازدواج خودت!! اصلا کار معقولی نیست. حدس میزنم تا حالا بوی پوشک کثیف بهت نخورده ببینی چه دل به هم زنه🤮🤮

اگر زن و شوهر نمیخوان به هم برگردن زود برای برادر شوهرت زن بگیرید