2777
2789
عنوان

خودمحوری را به خدامحوری تبدیل کن

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 21 پست

ببین خواسته ات چیه در جهت اون خواسته ات بسپار بخدا و دنبال نتیجه دلخواه خودت نباش که باید بدی و فلان اکر داد به صلاحت بوده نداد هم صلاحت بوده

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی الان دقیقا باید چیکار کنم  من دارم همه جوره تلاش میکنم

یه نکته 

تاپیکهات دیدم همش ختم و  عاشورا  کسا صلوات فلان

اگر پشت اینا از خدا توقعی باشه نمیشه همین...

من خودم مذهبیم حالت میفهممم تو این چرخه معیوب بودم دوباره پشنهاد میکنم این پست بخونی

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
یه نکته  تاپیکهات دیدم همش ختم و  عاشورا  کسا صلوات فلان اگر پشت اینا از خدا توقعی ...

دقیقا میفهمم چی میگی آره کاملا درسته 

ولی خدا خودش بهتر می‌دونه تاپیکایی که میزنم واسه رضایت خدا هستش و میگم ان شاالله یکی این وسط حاجت بگیره واسه منم یه ثواب تو نامه اعمالم باشه و خودمم به حاجتم برسم

دقیقا میفهمم چی میگی آره کاملا درسته  ولی خدا خودش بهتر می‌دونه تاپیکایی که میزنم واسه رضایت خ ...

ان شالله 

به علت برودت هوا ۴ روزه تعطیلم. بده ملت رو راهنمایی کنم؟

کلا انگار با شما مشکل دارن اینجا 😄

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️