2777
2789
عنوان

همسرتون چقدر توی بچه داری کمک میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 50 پست
چرا ؟؟؟؟ خب اقلا وسیله هارو بده بهش که برداره. شمام دیگه بی خودی پررو میکنی فقط 

وسایل تو خانم ها بود. 

بهم گفت بردار منم برداشتم

ولی فهمیدم دیگه هیچ کمکی نباید بهش بکنم

خودش میدونه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا آبجی هاش گاهی بهم میگن چطوری تحمل میکنی باهاش زندگی میکنی

به آبجی هاش بگو یا باهاش صحبت کنن درستش کنن یا نمک رو زخم نشن. بگو خیلی دلتون برام میسوزه تو خواستگاری میگفتین چه دسته گلیه. نه الان با بچه . ببخشید یهو سیمام قاطی کرد. 

یه خانم مستقل و قوی 
به آبجی هاش بگو یا باهاش صحبت کنن درستش کنن یا نمک رو زخم نشن. بگو خیلی دلتون برام میسوزه تو خواستگا ...

باور میکنی روم نمیشه؟ 

با این همه بدی که در حقم کردن روم نمیشه بگم مجبور بودین بیاین براش خواستگاری... 

چند بار گفتم میگه تا تو بیای بچه اذیتم میکنه🙂

پدرشه چرا اذیتش کنه اخه  خب وسایلارو بده بهش وسایلا که اذیتش نمیکنن وسایلارو بده دستش بچهم خودت ببر اینجوری کتف برات نمیمونه که 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
پدرشه چرا اذیتش کنه اخه  خب وسایلارو بده بهش وسایلا که اذیتش نمیکنن وسایلارو بده دستش بچه ...

هعی... نمیدونم چی بگم🙂

آنقدر سخت گذشت بهم وقتی همه فامیل انگار فهمیدن من چقدر بدبختم  و اون طوری نگام کردن🙂

نیم ساعت قبل من جاریم رفت شوهرش کفشاشو براش جفت کرد، لباس های بچه ها رو تنشون کرد.تازه اون سه تا بچه داره

اون وقت من با یه بچه نمیدونستم چجوری خودمو جمع کنم.... 

خیلی زیاد کمک میکنه تو همه چی کار خونه بچه داری پیگیری کارهای بیرونم و... خیلی حمایتگر 

همیشه دعاش میکنم

کاربری 91 هستم شونصدبار تعلیق شدم 😐😐 برای سلامتی پسرم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست
باور میکنی روم نمیشه؟  با این همه بدی که در حقم کردن روم نمیشه بگم مجبور بودین بیاین براش خواس ...

یه خرده رو خودت کار کن. ۹۰ درصد مشکلات واقعی و غیر واقعی( روحی) شما مربوط به همین نداشتن اعتماد به نفس و ببخشید روحیه تو سری خور بودن شما است. یذره اقتدار خوب چیزیه. یه کانال مشاوره تو تلگرام هست. مشاوره رایگانم میده. مال خانم دکتر عراقی. تو اینترنت سرچ کنی لینکشو پیدا میکنی. اسمش هست کانال ریحانه بهشتی. عضو شو. مشکلات مردم رو رایگان پاسخ میدن . سوالا و جوابای کانالو بخونی میفهمی اشکال کار ت کجاست. خواستی خودتم میتونی مشاوره بگیری. فقط بهت بگم  هر دختری مثل شما رفتار کنه ، اگه کل طایفه شوهر ازش سواری نگیرن تعجب داره. مشکل خود شمایی. 

یه خانم مستقل و قوی 
هعی... نمیدونم چی بگم🙂 آنقدر سخت گذشت بهم وقتی همه فامیل انگار فهمیدن من چقدر بدبختم  و اون ط ...

عزیزمم واقعا سخته بمیرم برات از این به بعد بهش مسئولیت بده بزار متوجه شه این فقط بچه شما نیست بچه اون هم هست انقدر همه کارارو خودت انجام دادی عادت کرده عزیزم از این به بعد هر وسایلی داشتی قبل اینکه بره تو ماشین بهش بده ببره 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨