2777
2789
عنوان

همسرتون چقدر توی بچه داری کمک میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 50 پست

عرضم به حضور شما که بله اونا ظاهر هست . من یه نمونه ش هستم. همه فکر میکنن من دست به سیاه و سفید نمیزنم. چون وقتی جایی بریم بچه اصلا بغل من نمیاد. حتی پوشکشم نمیذاره دست بزنم. کلا میره تو بغل باباش. پی پی شم به اون میگه. من دست بزنم جیغ و داد میکنه. تو خونه ولی بالای ۸۰ درصد کارها با من هست. البته شوهرمم مشغولیت های خودشو داره کم پیش میاد بیکار باشه و کمک من نکنه. ولی خب کار هم نداشت کمک نمیکرد فک کنم. 

یه خانم مستقل و قوی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا استرسی؟  همه اطرافیانم کمک همسرشون هستن اما همسر من...  خیلی حواسم به همه چیزش بود ک ...

استرس مریضی و فلان دیوانش کردم یه سرماخوردگی میگیره به مرض سکته میبرمش 

با همش میگم ببین تب داره یا نه 

امشب رسما دعوام کرد😓

چون حداقل وقتی کلی وسیله دستمه، نمیتونم چادرم رو جمع کنم و بچه هم دست منه و داره گریه میکنه انتظار د ...

اره واقعا حق داری بهش میگفتی خب قشنگممیگفتی یک ثانیه بچه رو نگه دار تا من چادرمو سرم کنم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
کاش همسر منم کمک میکرد فقط میخوره و می‌خوابه  خسته شدم ازش

شوهر خواهر منم هیچ کاری نمیکنه ولی خب خوبی هایی دیگه ای داره 

همه مثل هم نیستن 

نيني سايت : 😮سرزمين عجايب 😮                                         
استرس مریضی و فلان دیوانش کردم یه سرماخوردگی میگیره به مرض سکته میبرمش  با همش میگم ببین تب دا ...

انگار منی 

نيني سايت : 😮سرزمين عجايب 😮                                         
اره واقعا حق داری بهش میگفتی خب قشنگممیگفتی یک ثانیه بچه رو نگه دار تا من چادرمو سرم کنم 

رفت تو ماشین🙂

فامیلا دیدن با خنده صدا کردن گفتن به دستی برسون به این بیچاره کمکش کن نمیدونم نشنید یا خودشو زد به نشنیدن رفت تو ماشین 🙂

چون حداقل وقتی کلی وسیله دستمه، نمیتونم چادرم رو جمع کنم و بچه هم دست منه و داره گریه میکنه انتظار د ...

چرا ؟؟؟؟ خب اقلا وسیله هارو بده بهش که برداره. شمام دیگه بی خودی پررو میکنی فقط 

یه خانم مستقل و قوی 
انگار منی 

نه بخدا اصلا نمیتونی تصور کنی من چی ام

همه رو نابود کردم

یکی نزدیک بچم میشه سکته میکنم انگار حمله عصبی بهم دست میده روز شبم فقط و فقط همینه ک این چیزیش نشه از قضا هی هم‌مریض میشه😄

رفت تو ماشین🙂 فامیلا دیدن با خنده صدا کردن گفتن به دستی برسون به این بیچاره کمکش کن نمیدونم نشنید ...

الاهی بمیرم شاید نشنیده خب ولی میدونم و واقعا بهت حق میدم از این به بعد دم در بهش بچرو بده بگو بچرو ببر منم میام 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨