2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما پروتز کردین؟  درمورد عوارض پروتز باسن اطلاعات میخوام

من دانشجوی جراحی پلاستیک هستم

عوارض کبودی داره ورم داره،از دست دادن موقتی لامسه هست،اگر جراح مناسب انتخاب نکنید احتمال بروز بافت اضافه

اگر برند مناسب انتخاب نشه پارگی پروتز این موارد هست ولی با کمی دقت میتونید عوارض با حداقل برسونید

دانشجوی جراحی پلاستیک،سرطان پستان
من دانشجوی جراحی پلاستیک هستم عوارض کبودی داره ورم داره،از دست دادن موقتی لامسه هست،اگر جراح مناسب ...

من میخوام هم لیفت و پروتز سینه کنم هم پروتز باسن

بنظرتون بهتریییییین دکتر تو این زمینه کیه؟

تا الان از چندتا دکتر که پرسیدم فقط هادی پور گفت پروتز باسن میزاره البته قیمتاش همه دوسه برابر بقیه دکتر هاست

نظرت درمورد هادی پور چیه؟

شیراز دکتر خوب میشناسی؟

و اینکه چرا همه ترانسفر چربی به باسن انجام میدن، پروتز باسن نمیکنن؟( من نمیدونم کدومش بهترین راه و کم عارضه تره)

از چندتا دکتر که پرسیدم گفتن چندساله پروتز باسن وارد ایران نشده

من میخوام هم لیفت و پروتز سینه کنم هم پروتز باسن بنظرتون بهتریییییین دکتر تو این زمینه کیه؟ ت ...

من شیراز متاسفانه نمیشناسم،ولی دکتر نداف کرمانی،دکتر حیدری،دکتر پرویزیان این سه جراح من قبول دارم

ترانسفر چربی به باسن اگر پیش دکتر پرویزیان انجام بدید ماندگاری بالا داره،شما بهتر یبار مشاوره تشریف ببرید ببینید چربی کامل دارید و....

من میخوام هم لیفت و پروتز سینه کنم هم پروتز باسن بنظرتون بهتریییییین دکتر تو این زمینه کیه؟ ت ...

دکتر هادی پور مشخصات کاملش بگید از دوستانم تو ایران میپررسم

دکتر هادی پور مشخصات کاملش بگید از دوستانم تو ایران میپررسم

دکتر سینا غیاثی  هم شیراز هستن هم تهران

دکتر علی اکبر محمدی فقط شیراز هستن

مرسی عزیزم لطف میکنی از دوستات بپرسی

مخصوصا درمورد عوارض پروتز باسن

الان دکتر غیاثی پروتز باسن هم انجام میدن

دکتر سینا غیاثی  هم شیراز هستن هم تهران دکتر علی اکبر محمدی فقط شیراز هستن مرسی عزیزم لطف میک ...

عوارضش که خدمتت عرض کردم ولی درباره کارشون میپرسم بهتون اطلاع میدم

دکتر سینا غیاثی  هم شیراز هستن هم تهران دکتر علی اکبر محمدی فقط شیراز هستن مرسی عزیزم لطف میک ...

دکتر غیاثی من شناخت داشتم ولی یادم رفته بود عکسشون برام فرستادن یادم اومد جراح حاذقی هستند اگر از من میپرسید همین جراح پیشنهاد میدم

آقای محمدی هم همکارا خیلی تعریفش کردند ولی شخص خودم شناختی ندارم ازشون