2777
2789
عنوان

بیاین بگین چه هنر هایی بلدین ما هم بریم یاد بگیریم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2263 بازدید | 115 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشالا آفرین😍

ممنون 

بچه داری درس دادن به پسرمم اضافه کن🤦🏻😂

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
روبان دوزی ...باخمیر چینی عروسک گل مگنت...ست تاج گل و دستبند برا جشن نامزدی واینا....گیرمو با منجوق ...

وای من خیلی این عروسک هایی که خمیر درست میکنن دوست دارم

خمیرش رو از کجا میخرین؟ 

قیمتش بالاست؟ 

گلدوزی، یکم خیاطی، ادیت و کار با کامپیوتر، قیطون سازی ( یه چیزی شبیه طنابه. خیلی قدیمیه فکر نکنم کسی بلد باشه)، طراحی و نقاشی، شعر، یکم بافتنی، زبانهای خارجی، یکم نواختن گوژنگ ( یه ساز چینی هست من از اپلیکیشن بلدم😅)، یک کوچولو هم کشاورزی

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃

هیچی 

فقط ورزش⁦✊🏻⁩

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.