2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم داره  تازگیا میگه ی چیزی تو گلوش اذیتش میکنه  دختر شما چ علائمی داره؟میخوایید عم ...

همش مریضه و حالت سرماخوردگی داره و خوب نمیشه تو خواب خروپف میکنه و بردم دکترگوش حلق بینی و عکس گفت داره و عمل شه بهتر میشه هیچچی نمیخوره خیلی اذیت میشم

پسر منم شبا خروپف میکنه

منم برده بودمش متخصص اطفال گلوشو نگاه کرد براش عکس نوشت تو عکس زده ک لوزه هاش بزرگه و راه تنفسی رو کمی گرفته 

ولی دکترش گفت اگه علائمی مثل سخت نفس کشیدن،گیرکردن غذا تو گلو،اذییت کردن گلو رو نداره عمل نکن ولی همین ک یکی از این علائمو داشت باید عمل کنیش 

پسر منم شبا خروپف میکنه منم برده بودمش متخصص اطفال گلوشو نگاه کرد براش عکس نوشت تو عکس زده ک لوزه ه ...

دختر من نمیتونه غذا خوب بخوره و حالت تهوع داره همشش  که دکترش گفت بخاطر گلوشه

ولی من از عمل خیلی میترسم  میگم نکنه فایده ای نداشته باشه الکی بچمو بفرستم اتاق عمل

نگران نباش چیزی نیس ان شاالله خوب میشه 

شاید ببری طب سنتی خوب شه اونا خوب تشخیص میدن احتمالا هسته ای چیزی گیر کرده فکر کنم قاروق هس که تو دماغ فوت میکنن از دهن در میاد

پسر من لوزه داشت و خیلی اذیت میشد دکترا میگفتن که باید عمل بشه ولی بردمش یه دکتر طب سنتی با دارو درمانش کرد واقعا کارش خوب بود خدا خیرش بده شمارشو هم براتون می‌گذارم

09367461816