2777
2789
عنوان

خیلی خستم کمکم کنید

90 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها، دختر من سرما خورده بود گوشش عفونت داشت هر قدرتمند چرک خشک کن و دارو میدادم بی تاثیر بود، بردم متخصص گوش و حلق و بینی، گفت از عفونت زیاد پرده گوشش پاره شده، الانم دوز قوی‌تر دارو داده، مشکل اینجاست الان بچه درست نمیشنوه، باید داد بزنی صداتو بشنوه، حالم خیلی بده کسی شرایط مشابه من داشته که بچش خوب شده باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خودم همینجور بودم عنبرنسارا دود کردم عفونت گوشم خوب شد طفلی پشت پرده گوشش اب جمع شده بمیرم چقد درد داره آخی 🥺قطره حنظل بگیر هرشب بچکون تو گوشش تا پره اش ترمیم بشه 

بچه خواهر من تو خواب انگار خلط داره حرو پف میکنه اب از دهنش میریزه  علائم بچتون چی بود میشه بگی ...

اول یا دکتر رفتیم دارو داد بچه خوب نشد گوش درد امونشو بریده بود، همش حوله گرم میکردم، همشم میگفت دل درد دارم، کلی سونوگرافی از شکم و آزمایش و اینا دادیم، بعد بردیم متخصص گوش و حلق و بینی، چرک گوشش بیرون اومد، آنتی بیوتیک۶۴۳ نوشت براش

دکتر گفت پرده گوشش ترمیم میشه آنتی بیوتیک قوی داد، اما میترسم بخاطر دلخوشی ما گفته باشه

اتفاقا دکترا رک حرفشونو میزنن نگران نباش اگر گفته پس میشه ولی تو شهرتون به فوق تخصص خووووب ببرش برا گوشش بنظر من