2777
2789
عنوان

سنگ کلیه تا چند میل خودش دفع میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 58696 بازدید | 190 پست
چقدر خوووووووب ممنونم ازت عزیزم الهی شادی مهمون همیشگی دلت باشه

ممنون بابت دعات الهی مادرت زودی حالش خوب شه 

خواستی اسم داروهارو میفرستم البته میدونم دکتر خودش میگه میخرین

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
ممنون بابت دعات الهی مادرت زودی حالش خوب شه خواستی اسم داروهارو میفرستم البته میدونم دکتر خودش میگه ...

ممنونم ازت شنبه تماس میگیرم اگه جواب نداد بهتون پیام میدم که اسم داروهارو لطف کنی.🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون بابت دعات الهی مادرت زودی حالش خوب شه خواستی اسم داروهارو میفرستم البته میدونم دکتر خودش میگه ...

اگه اسم داروهارو لطف کنی خیلی بهتره چون شنبه وقت دکتر داریم به دکترش بگیم همچین داروهایی هست شاید تجویز کنه

سلام عزیزم ممنون میشم  اسم داروهارو لطف میکنی بهم بگی میخوام به دکتر مامانم بگم

خاهش میکنم ولی فکر کنم نشون بدی به دکتر بهش بر بخوره دکترا که اینجوری هستن

یکم دارو نوشته گفت چهارپنج ماه استفاده کنه من گفتم لیست داروهارو از شما بگیرم مطابقت بدم ببینم مثل داروهای شماهست که خیالم کمی راحت بشه

یکم دارو نوشته گفت چهارپنج ماه استفاده کنه من گفتم لیست داروهارو از شما بگیرم مطابقت بدم ببینم مثل د ...

یکی آلوکیم ۱۰۰هست بعد صبحانه نصفش خورده میشه 

یکی هیدروکلرتیزاید یک چارم ناشتا قبل صبحانه 

یکی  هم که از همه مهمتر هست پودر پتاسیم سیترات هست که یک قاشق چای خوری سر پر نه ها !می‌ریزی تو یه بطری نوشابه یعنی یک نیم لیتر آب اون یک و نیم لیتر آب رو طی ۲ روز مصرف میکنه تموم شد دوباره درست میکنه میخوره تا وقتی پودر تموم شه

در من تیمارستانی قصد شورش دارد