2777
2789
عنوان

سنگ کلیه تا چند میل خودش دفع میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 58729 بازدید | 190 پست

بمیرم دختر منم کلیه هاش سنگ سازه,تو دو سالگیش یه ۱۴ میل داشت گفتن لیزر نکنیم اذیت میشه عمل کردن درش آوردن 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
کدوم شهر و محل

قبلا اذربایجان شرقی بودم عملم رو دکتر سپهران کرده بودن 

عرق عطاری خوردم 

بعدش دکتر دیگه رفتم اسمش ب کل یادم رفت 

چند ماهی هست تهرانم

در من تیمارستانی قصد شورش دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم دختر منم کلیه هاش سنگ سازه,تو دو سالگیش یه ۱۴ میل داشت گفتن لیزر نکنیم اذیت میشه عمل کردن درش ...

طفلی چقد درد کشیده بمیرم الان چند سالشه بازم سنگ داره؟

خب جدیدا دستگاه لیزر پودر میکنه اون از قبلیا بهتره ،مراکز خصوصی جدید دارن ،مال برادر شوهر من ۱۷ میل ...

تمام این مراحلی ک گفتی خیلی خیلی سخته میدونم چیا کشیدن 

طفلی چقد درد کشیده بمیرم الان چند سالشه بازم سنگ داره؟

الان ۴ سالشه ولی هم چنان شن ریزه و اینا دفع میکنه ولی چون تحت نظره نمیزاریم بزرگ بشه مرتب بهش دارو میدیم و رژیم اینا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تمام این مراحلی ک گفتی خیلی خیلی سخته میدونم چیا کشیدن

اره شوهر خودمم داره ،درد کشیده معنای درد رو میفهمه 🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان ۴ سالشه ولی هم چنان شن ریزه و اینا دفع میکنه ولی چون تحت نظره نمیزاریم بزرگ بشه مرتب بهش دارو م ...

طفلی من ۳۰ساله درداش برام غیر قابل تحمله اون چی میکشه 

سلام دوست منمامانم سنگ کلیه ۲۲میل داره با لیزر خورد میشه؟

ببین ۳ تا راه هست 

۱ عمل باز 

۲ پی سی ان ال

۳ لیزر از راه مجرا که یادم نیس اسمش 

من عمل باز رو نخواستم چون یکم سخته 

و انتخابم گزینه ۲ بود و بهترین راه برای سنگای این ابعاد ولی کلیم کج بود نمیشد

راه ۳ رو دکتر پیشنهاد داد که هر ماه میرفتم اتاق عمل برام دبل جی میزاشت و سنگ خورد می‌کرد از راه مجرا اگه سنگ درشت دیگه بعد عمل بمونه با سنگ شکن برون اندامی میشه شکست بله

نیفتادم عملش اصلا سخت نیس یک ساعت بعد عملم مرخصی فنر میندازه میشکنه سنگ تمام برا من اول ۲۵ میلی بود ...

سلام ببخشید شما به سلامتی خوب شدین؟من مامانم سنگ کلیه ۲۲میل داره به نظرتون عمل بشن خوبه یا طب سنتی؟