2777
2789
دخترم رو بردم قد و وزن که یه دختر خانم بی تجربه تازه اومده بود . منم خوب نمیتونستم همه ی سوالام رو بپرسم اونقدر که شلوغ بود خودشم چیزی نگفت .آیا به دادن قطره ی آهن و مولتی ویتامین ادامه بدم؟ در ضمن قد یه بچه ی دو ساله بین 78 تا 82 باید باشه که دختر من 87 بود یعنی 5 تا هم بیشتر اما این خانم گفت دخترت رشد قدی نکرده شش ماه دیگه بیا . حالا چی کار کنم ممنون میشم کمکم کنید
سلام عزیزم بهتره یه چکاپ ببریش پیش دکتر خودش،متخصص کودکان! هر چی ایشون گفتن انجام بده به بهداشت و حرفهاشون زیاد اعتباری نیست
مثل کبریت حالتی غریب دارم ... انگار که میدانم ساخته شده ام تا بسوزم ... !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در ضمن قد یه بچه ی دو ساله بین 78 تا 82 باید باشه که دختر من 87 بود یعنی 5 تا هم بیشتر اما این خانم گفت دخترت رشد قدی نکرده شش ماه دیگه بیا . نه عزیزم کی گفته دوساله باید قدش 78 تا 82 باشه ؟؟؟ پسر من دو سالگیش 90 بود تازه میتونست بهترم باشه دختر شمام مناسبه قدش ولی عالی نیست
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
(95)درصد نوزادان کامل قدی بین (55-45) سانتی متر دارند که دریک سال اول زندگی (30-25) سانتی متر افزایش قدی خواهند داشت.در سال دوم میزان رشد بدن کاهش یافته و حدود (4) سانتی متر در سال است. در سنین قبل از مدرسه هر سال افزایش قد ثابت است و (8-6)سانتی متر در سال است. یعنی کودک (3) ساله قدی حدود (91) سانتی متر و کودک (4) ساله قدی حدود (101) سانتی متر خواهد داشت. از (4) سالگی تا شروع سنین بلوغ رشد قدی کودک (7-5)سانتی متر است. در نوجوانی رشد قد بسته به جنسیت کودک تغییر می کند. متوسط افزایش قد در دختران (12-8)ساله (8)سانتی متر و در پسران (14) ساله (10) سانتی متر در سال است. این تغییرات ابتدا با طویل شدن اندام ها شروع شده و با افزایش طول قطر تنه همراه است. لازم به ذکر است رشد طولی عمومی بین (22-17) سالگی با بسته شدن صفحات رشدی و یکنواخت شدن استخوان ها پایان م
-قد قد نوزاد سالم به موقع دنیا آمده حدود (50) سانتی متر است .نوزاد به مرور تا یک سالگی (25) سانتی متر افزایش قد خواهد داشت .برای مقایسه قد کودک خود با استانداردهای سلامت می توانید از فرمول زیر کمک بگیرید: 77+(6×سال)=اندازه طبیعی کودک (2 تا12) سال
2810