2777
2789
عنوان

قد پسر دوساله چند باشه نرماله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 51 پست
ممنونم عزیزم،بخدا دارم میمیرم از ناراحتی

گلم یکم طبیعیه. فقططط بروش اصلااااااااااااااااااا نیار. پسرم همسن بچتونه. یکی دوبار اینجوری شد. منم همون لحظه کلا حواسشو پرت کردم و محیط رو کاملا شاد و هیجانی کردم. فعلا که درست شده. یه شب شاید ۱۰ یا ۱۵ بار گفت از و نتونست بگه بقیشو. ده ۱۵ بارم گفت من و دیگه نتونست بقیشو بگه.متوجه شدم لکنت گرفته به شوهرم یواشکی گفتم و جو خونه رو کلا شاد کردیم درست شد. یکی دو بار دیگه اینطوری شد بدون این که بفهمه و حساس بشه بحثو عوض کردم و بغلش کردم و حرفای قشنگ زدم و گفتم دوستت دارم و.... 

شمام امتحان کن. ان شاالله که جواب بگیری.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واسه همینه بیشتر گیج شدم. نمیدونم کدومو بدم.  مثلا نمیدونم چرا میگن حلیم بده. مگه گوشت گوس ...

والا من نشنیدم ن ربطی میتونم پیدا. کنم بازم میتونی بپرسی ولی گندم و. گوشت گوسفند رو نخوندم بد باشه برا رفلاکس

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
سلام عزیزم برای درمان شقاق چیکار کنم...دیگع بریدم..زندگیم‌بهم ریخته..خستم...دست تنهام با یه بچه کوچک ...

درمان یبوست

انجیر با گلاب خیس کن شب تا صبح.. صبح بخور

شربت خاکشیر

با روغن زیتون چرب کن موضع رو

و پودر سعد کوفی

سردیجات نخور

حجامت عام. کن

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
اهان . یه دنیا ممنونتم. برات از خدا بهترینها رو طلب میکنم. فدای مهربونیات. شبت بخیر عزیز دلم. خییییی ...

قربونت خواهش میکنم 

ممنونم عزیزم،بخدا دارم میمیرم از ناراحتی

ن گلم نگران چرا تغذیه شو. کنترل کن نزار زیاد سمت سردیجات بره

شب موقع خواب ملاج سرش رو با روغن زیتون چرب کن 

اصلا هم نگران نباش