2777
2789
عنوان

قد پسر دوساله چند باشه نرماله؟

390 بازدید | 51 پست

تولد 52 بوده 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شما  میدونی من چکار کنم سیستم ایمنیم قوی بشه..پشت سر هم مریض میشم،تب و سرماخوردگی و.. مثلا مریض شدم تا خوب شدم پریود شدم اخرای پریود دوباره مر یض شدم..خیلی اذیتم...اینقدر مریض میشم شده روتین زندگیم..کل زندگیم تحت تاثیر قرار میگیره..خیلی دارم اذیت میشم،با توجه به امضات پرسیدم

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
سلام شما  میدونی من چکار کنم سیستم ایمنیم قوی بشه..پشت سر هم مریض میشم،تب و سرماخوردگی و.. مثلا ...

سلام نزدیک فصل بهار حجامت عام انجام بدین با تدابیر از کسی که میخاد حجامتت کنه تدابیر بگیر

هر ده شب داروی امام کاظم بخور

غذای طبع سرد و لبنیات ممنوع

صبح ناشتا دوسین بخورید ترکیب یک واحد سیاه دانه سه واحد عسل 

ببینید اصل سرماخوردگی کارش پاکسازی بدنه

ولی داروهای شیمیایی چرک خشک کن ها و.... 

از این پاکسازی جلوگیری میکنن و عفونت رو تو بدن نگه میدارن

پس بدن هوشیارانه باز هم دچار سرماخوردگی میشه تا اون پاکسازی انجام بشه

بنابراین سرما می‌خورید سعی کنید با دمنوش ها خودتون رو درمان کنید

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
سلام نزدیک فصل بهار حجامت عام انجام بدین با تدابیر از کسی که میخاد حجامتت کنه تدابیر بگیر هر ده شب ...

ممنونم،خدا خیرت بده

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
سلام نزدیک فصل بهار حجامت عام انجام بدین با تدابیر از کسی که میخاد حجامتت کنه تدابیر بگیر هر ده شب ...

گلم سلام. برای حل مشکل رفلاکس پسرم چه کار بکنم. سه ساله درگیریم. خسته شده بچم. سه سالشه حدودا.

گلم سلام. برای حل مشکل رفلاکس پسرم چه کار بکنم. سه ساله درگیریم. خسته شده بچم. سه سالشه حدودا.

بارهنگ و عرق نعنا 

ی ق چ بارهنگ یه ربع در ی لیوان عرق نعنا بجوشون تا چهل شب

اگه یبوست داره نصف عرق نعنا نصف گلاب

غذاهای سرد بخش ندین من جمله لبنیات برا تامین کلسیم بادام و انجیر بدین

آب ماست سالاد دوغ کنار غذا ممنوع

ببخشید عزیزم  توی یه تاپیک دیگه سوال پرسیدم که قفل شد

پسرم ۱۰ سالشه یه مدت تیک عصبی داشت دکترطب سنتی بردیم با داروهای گیاهی که داد خداروسکر درمان شد اما بعددرمان پوستش به نسبت قبل که روشن و سفید بود  تیره و گندمی شد  دلیلش چیه؟

پای رفاقت موندیم فکر کردن پای رفتن نداریم💔 
بارهنگ و عرق نعنا  ی ق چ بارهنگ یه ربع در ی لیوان عرق نعنا بجوشون تا چهل شب اگه یبوست داره نص ...

نه یبوست نداره. معمولیه پی پی هاش. ولی یکم رو به سفت هستن. 

بادام واسه رفلاکس مگه مضر نیست؟ چرا میگن ندین؟

من یه لیست از تو نت خودم از تجربه های کاربرای اینجا بسختی و دونه دونه تو صدتا تاپیک  پیدا کردم نوشتم . میشه لطف کنی بگی درسته یا نه؟ غلطاشو میشه لطفا خط بزنید.

یه چند تا چیز هم نمیدونم اصلا خوبند یا نه. اگر امکان داره اونم بهم بگید. الان عکسشو میدارم.

ببخشید عزیزم  توی یه تاپیک دیگه سوال پرسیدم که قفل شد پسرم ۱۰ سالشه یه مدت تیک عصبی داشت دکترط ...

ببین تا حالا همچین موردی نشنیدم ک نظر قطعی بدم

فقط ی چیزی بنظرم رسید اونم اینکه هر مزاجی روی رنگ پوست تاثیر داره

شاید بعلت تعدیل مزاج پسرتون رنگش ب تناسب مزاج عوض شده

مثلا بلغمی ها معمولا سفیدن

صفراوی ها گندمی

دموی ها سرخ و سفید.... 

اگه این باشه اصلا موردی نیست و به سلامتیش ارزش داره

نه یبوست نداره. معمولیه پی پی هاش. ولی یکم رو به سفت هستن.  بادام واسه رفلاکس مگه مضر نیست؟ چر ...

اره درسته منم شنیدم علتشو نمیدونم در حد شنیدن میدونم ک میگن بادام ندین

من اینجا هواسم ب اون کلسیمی بود ک با لبنیات حذف میشه و باید جایگزین بشه 

ببین تا حالا همچین موردی نشنیدم ک نظر قطعی بدم فقط ی چیزی بنظرم رسید اونم اینکه هر مزاجی روی رنگ پو ...

دکتر طب سنتی  هم همینو میگفت   گفتش مزاجش گرم شده   و تیک عصبی هم که داشته بخاطر سردی مزاج بوده  حالا مزاجش گرم شده و تیک رفع شده   اما سفید بود خوشگلتر بود الان چشمای آبی با پوست گندمی😄

پای رفاقت موندیم فکر کردن پای رفتن نداریم💔