2777
2789
عنوان

بیاید سوتیمو بگم روحتون شاد شه

322 بازدید | 10 پست

رفته بودم دکتر. عجله داشتم که زود ویزیت شم. خودمو کشتم که زودتر از خانمی که تو اسانسور بود خودمو به منشی برسونم که نوبتم زودتر از اون خانمه باشع. رفتم دیدم خانمه همون دکتره بوده  زودتر از اون خودمو از اسانسور انداختم بیرون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با مامانمو دخترم خواستیم بریم مطب طبقه بالا بود بعد من دکمه اسانسور و زدم طبقه ۳ تا اقا هم کنارمون ایستاده بودنتا اسانسور اومد سریع در و باز کردن رفتن داخل انقدررررر زورم اومد خلاصه وایسادیم دیدیم اسانسور تو طبقه ۲ وایساده نه بالا میرفت نه پایین دیگه ما از راه پله رفتیم مطب دندون پزشکی بعد ۳۰ دقیقه در اسانسور و باز کردن اوردنشون بیرون اونا هم نوبت داشتن برا دندون پزشکی از خجالت سر بالا نمیکردن منم هی براشون چشم ابرو میومدن😁

نکشیمون تیز و بز😂😂😂😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه